Zwangerschapsmassage

Een rust moment met veel voordelen! Geniet van een Zwangerschapsmassage in Rotterdam.

Tijdens dit arrangement geniet je van een ontspannende Zwangerschaps massage. Deze massage is bedoeld voor tijdens de zwangerschap. Vanaf het tweede trimester (week 14) kan je deze zwangerschap massage boeken tot aan week 37. Je kunt kiezen uit verschillende tijdsduren; 30 minuten, 45 minuten of een 60 minuten zwangerschapmassage. Voor dit arrangement hoef je niks mee te nemen. Wij hebben alle benodigdheden voor deze massage, zoals verschillende massage oliën. Ook beschikken wij over een speciale massage tafel, waarbij er een uitsparing is voor de buik, zodat je comfortabel op je buik kunt liggen. Uiteraard zit er wel een band om je buik heen, zodat hij de juiste ondersteuning krijgt. Onze zwanger massages worden altijd gegeven door vrouwelijke, gediplomeerde masseuses.

Wil jij gelijk jouw zwangerschapmassage boeken? Dat kan gemakkelijk via onderstaande buttons!

Wat houdt een massage zwangerschap in?

1. Aanvang
Je wordt 5 minuten voor aanvang van de zwangerschapsmassage Rotterdam verwacht, zodat we rustig kunnen starten. Vervolgens kan je jezelf rustig omkleden. Als je hier hulp bij nodig hebt zullen wij je hier uiteraard bij helpen.

2. Zwangerschapsmassage
We gaan nu starten met de zwanger massage. Deze wordt uitgevoerd door een gediplomeerde masseuse en zal 30 minuten, 45 minuten of 60 minuten duren. Tijdens de massage zwanger worden de zwaar belaste spieren verlicht en kom je even helemaal tot rust. Hierbij maken we gebruik van een heerlijke massageolie.

3. Het einde van het arrangement
Zodra de zwangerschap massage afgelopen is en je je weer aangekleed hebt, kan je nog even rustig nagenieten van de massage in onze wachtruimte. Uiteraard onder het genot van een heerlijke smoothie of een ander drankje.

4. Premium zwangerschap massage
Wist je dat je een zwanger massage ook kunt uitbreiden? Met een premium zwangerschapsmassage  ga je voor de massage in een heerlijk verwarmd bad. Na de zwangerschapsmassage kan je ook nog eens heerlijk douchen. Zo kom je helemaal tot rust en stap je fris de deur uit!

Zwangerschapsmassage
Zwangerschap massage rotterdam

Voordelen zwangerschap massage Rotterdam

Een zwangerschapmassage bij onze zwangerschaps wellnes klinkt heerlijk. Maar waarom zou je het boeken?

Je boekt een zwangerschaps massage, omdat het veel voordelen met zich mee brengt tijdens je zwangerschap. Een zwangerschap zorgt voor veel spanning en dat heeft effect op je lichaam. Tijdens een zwangerschaps massage kom je even helemaal tot rust in deze hectische periode. Er komen chemische stoffen vrij tijdens het masseren die zorgen voor ontspanning. 

Daarnaast zorgt een mom massage voor een verbeterde bloedcirculatie, betere slaap en verlichting van pijn. Tijdens een zwangerschap komt het vaak voor dat je last krijgt van je bekken of rug. Een zwanger en massage zorgt voor verlichting van de spieren.

Als laatst vermindert een zwangerschap massage de kans op een vroeggeboorte en complicaties tijdens een bevalling! Kom langs en ervaar zelf de voordelen van een zwangerschapsmassage!

Praktische informatie

Houdt bij een zwangerschapsmassage rekening met de volgende punten:

Vanaf het tweede trimester (week 14) tot week 37 van je zwangerschap kan je bij ons terecht om heerlijk te genieten van een zwangerschapmassage. Kies voor een arrangement van 30, 45 of 60 minuten. 

Bij de zwangerschap massage van 30 minuten worden de rug, de buik, de armen en de handen gemasseerd. Bij 45 minuten komen hier de benen ook bij en bij 60 minuten zal ook het hoofd en de voeten nog gemasseerd worden.

Voor dit arrangement hoef je zelf niks mee te nemen. Wij verzorgen alle benodigdheden, zoals een handdoek en massageolie. Daarnaast zal deze massage worden uitgevoerd door vrouwelijke masseuses. Alle masseuses beschikken over een diploma!

Je krijgt de tijd om jezelf rustig om te kleden. Uiteraard helpen wij je hierbij indien nodig! We vragen je om enkel een onderbroek te dragen tijdens de zwanger massage.

Let op! Onze massagetafels kunnen een maximaal gewicht van 130 KG dragen

Massage Zwanger
massage na bevalling

Zwangerschaps massage uitbreiden

Wil jij jouw zwanger massage uitbreiden? 

Dat kan! Wij bieden ook een heerlijke premium zwangerschapsmassage aan waarbij je voor de zwangerschap massage eerst nog 20 minuten gaat genieten van een lekker verwarmd bad. Ook hierbij bieden we verschillende arrangementen aan. Je kunt kiezen uit 60 minuten, 75 minuten en 90 minuten. 

Liever samen met een vriendin genieten van een zwanger massage? Jullie zijn van harte welkom voor een zwangerschapsmassage duo. Hierbij is het belangrijk dat één van jullie zwanger is. Jij krijgt een ontspannende zwangerschapsmassage en je vriendin krijgt een ontspanningsmassage. 

Veelgestelde vragen

Een zwangerschapsmassage is een massage die speciaal gericht is op zwangere vrouwen. Een zwangerschaps massage brengt verschillende voordelen met zich mee zoals dat het je bloedcirculatie verbeterd, je er beter door kan gaan slapen en het pijn in je spieren, rug en bekken verlicht. Je kunt een zwangerschaps massage boeken vanaf de 14e week van je zwangerschap tot de 37 weken. Na een zwangerschap massage moet je veel drinken. Tijdens de massage komen er veel afvalstoffen vrij. Door veel te drinken plas je deze afvalstoffen vanzelf uit.

Hoe vaak je een zwangerschap massage moet nemen verschilt per persoon. Heb je veel last van je spieren, rug of bekken dan is het verstandig wat vaker een zwangerschaps massage te boeken om de klachten te verminderen.

Wij bieden 3 verschillende zwangerschapmassage arrangementen aan. We hebben een massage van 30, 45 en 60 minuten. Tijdens de  mom massage van 30 minuten worden de rug, buik, armen en handen gemasseerd. Dit is de basis van alle 3 de arrangementen. Kies je er voor de massage zwangerschap van 45 minuten te nemen komen daar de benen ook bij. Als je toch liever de zwangerschapmassage van 60 minuten wilt komen daar je hoofd en voeten ook nog bij.

Tijdens jou zwanger massage lig je op een speciale zwangerschapmassage tafel. In deze tafel zit een gat met een elastische band waar je buik precies in past. Hierdoor kan je als zwangere vrouw op je buik liggen en word je buik goed ondersteund.

Tijdens een massage zwangerschap komen er veel afvalstoffen vrij. Deze kunnen in de eerste maanden van je zwangerschap schadelijk zijn voor jouw baby. 

Tijdens een zwangerschapsmassage Rotterdam komen er veel afvalstoffen vrij. Deze zouden er voor kunnen zorgen dat na de 37e week van de zwangerschap de weeen worden opgewekt.

Wij bieden verschillende zwangerschapsmassage arrangementen aan in onze zwangerschaps wellnes. De mom massage van 30 minuten kost €45,-, van 45 minuten €65,- en van 60 minuten €80,-. Wil je jouw zwanger en massage beginnen met een heerlijk bad? Dat kan ook. Neem dan eens een kijkje bij de premium zwangerschapsmassage. Hierbij ga je eerst 20 minuten genieten van een warm bad voordat je gemasseerd word.