Over ons

Over Zwanger & Relax!

Zwanger & Relax is er voor aanstaande moeders en moeders die net zijn bevallen van een kleine! Bij ons kan je even helemaal tot rust komen voor én na je bevalling! Geniet van een massage terwijl je zwanger bent, een massage na de bevalling of ga voor ultiem ontspannen met een premium massage met wellness in onze spa in Rotterdam.

Wij handelen onder de naam van De Baby Spa, de spa waar wij baby’s laten genieten van het floaten en een shantala massage!

Begin 2022 kwam er een pand naast De Baby Spa in Rotterdam vrij en dit was de kans om een nieuwe tak te beginnen, namelijk Zwanger & Relax! Naast baby’s kunnen wij nu ook aanstaande moeders en moeders die net zijn bevallen van een kleine laten genieten van een heerlijk arrangement. 

Geniet voor je bevalling van een heerlijke zwangerschapsmassage. Om het uit te breiden kan je ook een premium zwangerschapsmassage kiezen. Naast de massage kan je hier ook nog eens heerlijk in een verwarmd bad ontspannen. Het premium arrangement is er ook in een duo variant.

Daarnaast hebben wij ook arrangementen voor na de bevalling. Zo is er een postpartum massage en litteken massage. Ook de postpartum massage is uit te breiden met een verwarmd bad. Wil je dit? Ga dan voor een postpartum massage premium!

Zien we jou binnenkort ook genieten van één van onze arrangementen?

Ons team

Bij Zwanger & Relax hebben wij enkel vrouwelijke masseuses die beschikken over de juiste diploma’s!

Onze masseuses, Diana, Jaimy, Manon, Precilla en Demi beschikken over de juiste diploma’s en hebben ervaring op het gebied van massages. Bij je bezoek aan Zwanger & Relax zullen zij er alles aan doen om het arrangement naar wens te laten verlopen.

Zij kijken er in ieder geval naar uit om jullie te ontvangen voor een heerlijk arrangement!

Diana Zwanger & Relax

Diana

Masseuse Zwanger & Relax

Jaimy

Masseuse Zwanger & Relax

Manon Zwanger & Relax

Manon

Masseuse Zwanger & Relax

Precilla

Masseuse Zwanger & Relax

Demi

Masseuse Zwanger & Relax

goud met zwart

Over De Baby Spa

Het ontstaan van Zwanger & Relax is voortgevloeid uit De Baby Spa!

In 2019 begon Diana met De Baby Spa en ondertussen zijn wij uitgegroeid tot de grootste baby spa van Nederland met vestigingen in Rotterdam en Tilburg. De Baby Spa in Rotterdam is naast het pand van Zwanger & Relax gevestigd.

Bij De Baby Spa kunnen baby’s van 2 weken tot 12 maanden oud genieten van heerlijke arrangementen. Zo kunnen ze bij De Baby Spa terecht om heerlijk te floaten in een jacuzzi, maar ze kunnen ook genieten van een shantala babymassage!

Ben jij net bevallen van een kleine? Dan kan je bij Zwanger & Relax terecht voor jezelf. Maar je ook bij De Baby Spa terecht om je baby te laten genieten van een heerlijk arrangement.