Postpartum massage premium

Het ultieme rust moment na je bevalling.

Ben jij pas bevallen en ben je toe aan een momentje voor jezelf? Dan is een premium postpartummassage wat jij nodig hebt! Dit arrangement kan je boeken vanaf 2 weken na je bevalling, mits je niet meer vloeit, tot 6 maanden na je bevalling. Eerst kom je 20 minuten volledig tot rust in een verwarmd bad, daarna krijg je een heerlijke Postpartum massage van 30, 45 of 60 minuten en op het eind kan je jezelf nog even afspoelen onder een warme douche
Het enige wat je mee hoeft te nemen voor dit arrangement zijn je badslippers (verplicht) en je badkleding (vrijwillig). De massages worden altijd uitgevoerd door vrouwelijke, gediplomeerde masseuses.

Wil jij postpartum massage premum gelijk boeken? Gebruik hier dan onderstaande buttons voor!

Wat houdt het in?

1. Verwarmd bad
Voordat je in bad gaat krijg je rustig de tijd om je om te kleden. Vervolgens stap je in een heerlijk verwarmd bad en kan je 20 minuten lang lekker liggen en ontspannen. Je bepaalt zelf of je naakt of met badkleding in bad gaat!

2. Postpartum massage
Nadat je heerlijk hebt ontspannen in bad is het tijd voor de postpartum massage. Kies voor een 30, 45 of 60 minuten lange postpartum massage en geniet. De massage brengt ook nog eens veel voordelen met zich mee, zoals de stimulatie van borstvoeding en het verminderen van klachten. Een postpartum massage wordt uitgevoerd door een gediplomeerde masseuse!   

3. Douchen
Na de massage kan je nog even lekker douchen. Stap onder een lekker warme douche en spoel de massageolie van je lichaam af. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om de massage olie lekker in te laten trekken, dit is namelijk erg goed voor de huid! Vervolgens kan je je weer rustig aankleden en zit het arrangement er op. Stap weer ontspannen en fris de deur uit na het mom-time arrangement!

Je kan er ook voor kiezen om een arrangement te boeken met enkel de postpartum massage. Ideaal voor als je thuis een bad hebt. Ook met alleen de postpartum massage heb je een heerlijk ontspannen moment voor jezelf!

In bad bij Zwanger & Relax

Voordelen postpartum massage premium

Ten eerste is een warm bad en een postpartum massage heel ontspannend. In de drukke periode na de bevalling moet je bijkomen van de bevalling en ben je druk bezig met je kleine. Dit is echt even een moment voor jezelf om te ontspannen. Zo kan je eerst even heerlijk ontspannen in een verwarmd bad en ook de postpartum massage is heel ontspannend.

De postpartum massage brengt ook nog eens veel andere voordelen met zich mee. Zo helpt deze massage onder andere om de aanmaak van moedermelk te versterken. 

Uiteraard is de massage ook goed voor spieren. De bevalling en het verzorgen van de kleine vraagt veel van je lichaam. Hierdoor kunnen er klachten ontstaan in o.a. de schouders, nek en rug. Tijdens de postpartum massage geven wij extra aandacht aan de plekken, zodat de spieren worden verlicht. 

Als laatst wordt er ook oxytocine aangemaakt bij de massage. Dit zorgt voor een prettig en geborgen gevoel. Zo kan je helemaal tot rust komen en verminder je stress in de drukke periode na de bevalling. 

Kom langs en ervaar de voordelen van een premium postpartum massage!

Praktische informatie

Houd bij een postpartum massage premium rekening met de volgende punten:

Een postpartum massage is vrouwen die net zijn bevallen. Vanaf 2 weken na de bevalling, tenzij je nog vloeit, kan je genieten van dit arrangement. Geniet van een premium postpartum massage tot 6 maanden na de bevalling!

Na de bevalling kan je veilig in bad. Ons water wordt uiteraard verschoont voor de hygiëne. Wanneer je nog heftig aan het bloeden bent raden wij af om in bad te gaan.

Bij dit arrangement is het verplicht om badslippers te dragen i.v.m. de hygiëne. Wij verzorgen de overige benodigdheden, zoals massageolie, handdoeken en douchegel.

Je bepaalt zelf of je naakt of met badkleding in bad gaat en gaat douchen. Deze keuze mag je zelf maken. Bij de postpartum massage vragen wij je om enkel ondergoed te dragen.

De post partum massage wordt uitgevoerd door een gediplomeerde masseuse. Bij deze massage gebruiken de vrouwelijke masseuses massageolie.

Tijdens de massage van 30 minuten worden de rug, de buik, de armen en de handen gemasseerd. Bij 45 minuten komen hier de benen ook bij en bij 60 minuten zal ook het hoofd en de voeten nog gemasseerd worden.

Let op! Onze massagetafels kunnen een maximaal gewicht van 130 KG dragen.

Postpartum massage Zwanger & Relax