Duo postpartum massage premium

Let op: Vanwege een lekkage in de ruimte van de premium DUO arrangementen is het helaas niet mogelijk om dit arrangement te boeken. Excuses voor het ongemak! We doen er alles aan om het zo snel mogelijk om te lossen en jullie weer te verwelkomen. Het is nog wel mogelijk om van een DUO zwangerschapsmassage arrangement te komen genieten!

Ontspan samen met je vriendin na de bevalling!
Een duo massage kan je boeken samen met een andere vrouw, zij hoeft niet net bevallen te zijn!

Ben jij pas bevallen en ben je toe aan ontspanning samen met een vriendin? Dan is een duo postpartum massage premium wat jij nodig hebt! Dit arrangement kan je boeken vanaf 2 weken na je bevalling, mits je niet meer vloeit, tot 6 maanden na je bevalling. Eerst komen jullie 20 minuten volledig tot rust in een verwarmd bad, daarna krijgen jullie een heerlijke (Postpartum) massage van 30, 45 of 60 minuten en op het eind kunnen jullie jezelf nog even afspoelen onder een warme douche
Het enige wat jullie mee hoeven te nemen voor dit arrangement zijn je badslippers (verplicht) en je badkleding (vrijwillig). De massages worden altijd uitgevoerd door vrouwelijke, gediplomeerde masseuses.

Wil jij een duo pospartum massage premium gelijk boeken? Gebruik hier dan onderstaande buttons voor!

Wat houdt het in?

1. Verwarmd bad
Eerst krijgen jullie rustig de tijd om je om te kleden. Je mag zelf kiezen of je met badkleding in bad gaat of naakt. Vervolgens stappen jullie beide in een apart bad naast elkaar. Klets lekker bij en geniet een half uur van een verwarmd bad.

2. Massage voor twee
Na het bad is het tijd voor de postpartum massage of ontspanningsmassage. Wanneer je net bent bevallen zal je een postpartum massage krijgen. De andere vrouw zal genieten van een ontspanningsmassage. De twee massagetafels staan naast elkaar en jullie kunnen genieten van een ontspannende massage die veel voordelen met zich mee brengt. Beide worden jullie gemasseerd door een vrouwelijke masseuse. Jullie hebben de keuze om 30, 45 of 60 minuten gemasseerd te worden!  

3. Douchen
Om het helemaal af te maken kan je na de massage nog even heerlijk onder een eigen douche douchen. Spoel de massageolie van je af en klets nog wat bij voordat jullie je rustig kunnen omkleden. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om de massage olie lekker in te laten trekken, dit is namelijk erg goed voor de huid! Het mom-time duo arrangement zit er op en jullie kunnen weer heerlijk ontspannen de deur uit.

Liever alleen genieten van dit arrangement? Ga dan voor een losse postpartum massage premium. Geef jezelf me-time en kom heerlijk tot rust in de periode na de bevalling!

Mom time Duo Zwanger & Relax

Voordelen duo postpartum massage premium

De periode na de bevalling is vaak heel druk. Je bent veel bezig met de kleine en hebt weinig tijd voor anderen. Bij het mom-time duo arrangement kan je samen met o.a. een vriendin, collega of schoonzus even lekker ontspannen ne bijkletsen.

Na de bevalling wordt er veel gevraagd van je lichaam. Zo kan je nek en schouder klachten krijgen van het dragen van de baby en ook rugklachten komen vaak voor. Een verwarmd bad en een postpartum massage is goed voor de bloedcirculatie. Dit zorgt ervoor dat de spieren verlicht worden. Bij de massage geven we ook extra aandacht aan zwaarbelaste spieren. Het is dus goed voor je lichaam. 

Daarnaast zorgt de postpartum massage ook voor een verbetering van de melkproductie en vermindering van stress. Door aanrakingen bij het masseren wordt er oxytocine aangemaakt. Dit geef een fijn en tevreden gevoel, waardoor het heel ontspannend aanvoelt. 

Met wie ga jij genieten van een duo postpartum massage premium? Kom samen langs en geniet van een rust moment met voordelen na de bevalling!

Praktische informatie

Belangrijke punten van een duo postpartum massage premium arrangement:

Dit arrangement is voor twee vrouwen. Hiervan moet er minstens één vrouw net zijn bevallen. Zo kan je ook samen met je vriendin komen genieten. Je kan van het arrangement genieten vanaf 2 weken na de bevalling. Het is wel van belang dat je niet meer vloeit. Je kan dit arrangement boeken tot 6 maanden na de bevalling.

Jullie kunnen beide in een apart bad. De baden staan naast elkaar dus jullie kunnen lekker kletsen. Je mag zelf bepalen of je naakt of met badkleding in bad gaat.

Ook de massage is uiteraard apart. Jullie zullen naast elkaar gemasseerd worden door een vrouwelijke masseuse. Al onze masseuses beschikken over de juiste diploma’s. Tijdens de postpartum massage of ontspanningsmassage vragen wij je om enkel ondergoed te dragen. 

Bij de massage van 30 minuten worden de rug, de buik, de armen en de handen gemasseerd. Bij 45 minuten komen hier de benen ook bij en bij 60 minuten zal ook het hoofd en de voeten nog gemasseerd worden.

Het is verplicht om badslippers te dragen bij dit arrangement vanwege de hygiëne. Vergeet deze dan ook niet mee te nemen bij je bezoek. Overige benodigdheden, zoals douchegel, handdoeken en massageolie zijn inclusief.

Let op! Onze massagetafels kunnen een maximaal gewicht van 130 KG dragen.

Zwanger & Relax sfeerimpressie