Duo Zwangerschapsmassage

Kom samen met een vriendin genieten van een fijne Zwangerschapsmassage. Dit duo arrangement kan je boeken samen met een andere vrouw. Zij hoeft niet zwanger te zijn. 

Ben jij zwanger en wil je samen met een vriendin even tot rust komen tijdens een fijne massage? Boek dan deze heerlijke Duo Zwangerschapsmassage. Je kan dit arrangement al boeken vanaf week 14 van de zwangerschap tot aan week 37. Kom tot rust tijdens deze massage van 30, 45 of 60 minuten

Bij onze speciale massage tafels zit er een uitsparing voor de buik, zodat zwangere vrouwen óók op hun buik comfortabel kunnen liggen. Vanwege de elastische band krijgt je buik uiteraard wel de juiste ondersteuning. 

Onze massages worden altijd gegeven door vrouwelijke, gediplomeerde masseuses.

Willen jullie direct dit arrangement boeken? Gebruik hier dan onderstaande buttons voor!

Wat houdt het in?

1. Aanvang
5 minuten voor aanvang worden jullie verwacht, zodat we rust aan het arrangement kunnen beginnen. Jullie worden begeleid naar de kamer en kunnen jullie rustig om kleden. Uiteraard kunnen wij hierbij helpen mocht dit nodig zijn.

2. Duo massage
Tijdens de duo massage liggen jullie altijd naast elkaar en in dezelfde ruimte. Als er één van de twee zwanger is, zal de andere gewoon een heerlijke ontspanningsmassage krijgen in plaats van de Zwangerschapmassage. Jullie kunnen zelf kiezen voor de massage van 30 minuten, 45 minuten of 60 minuten. De massages worden altijd uitgevoerd door gediplomeerde, vrouwelijke masseuses. 

3. Het einde van het arrangement
Na de massage zijn jullie als het goed is helemaal zen en ontspannen. Jullie kunnen je rustig weer aankleden en mochten jullie dat willen, is het nog mogelijk om even lekker na te genieten in onze fijne wachtruimte onder het genot van een drankje of smoothie.

Duo massage Zwanger & Relax

Voordelen Duo zwangerschapsmassage

Juist in deze periode van zwangerschap en alle dingen eromheen is het heel belangrijk om je rust te pakken. Er wordt veel van jou en je lichaam gevraagd waardoor je lijf het goed kan gebruiken om even in de zen modus te gaan.

Tijdens deze massage kom je helemaal tot rust. Er komen chemische stoffen vrij tijdens het masseren die zorgen voor ontspanning. Daarnaast kan het ook helpen bij het verlichten van eventuele pijn, het verbeterd de bloedcirculatie en kan bijdragen aan een betere slaap.

En hoe gezellig is het om gelijk even met je vriendin bij te kletsen en er een leuk uitje van te maken samen? 

Boek jullie arrangement en kom zelf de voordelen ervaren!

Praktische informatie

Praktische informatie over de Duo zwangerschapsmassage:

Dit arrangement is voor twee vrouwen. Uiteraard mogen beide vrouwen zwanger zijn, maar het is ook geen probleem als er één van de twee zwanger is. De ander geniet in dit geval van een heerlijke ontspanningsmassage in plaats van een zwangerschapsmassage. Jullie kunnen van dit arrangement genieten vanaf het tweede trimester (14 weken) tot week 37 van de zwangerschap.

Onze massages worden altijd uitgevoerd door vrouwelijke masseuses en tijdens de massage wordt ook altijd gebruik gemaakt van massage olie. Tijdens de massage van 30 minuten worden de rug, de buik, de armen en de handen gemasseerd. Bij 45 minuten komen hier de benen ook bij en bij 60 minuten zal ook het hoofd en de voeten nog gemasseerd worden.

Tijdens de zwangerschap massage en ontspanningsmassage vragen wij je om enkel ondergoed te dragen. 

Je hoeft verder niets mee te nemen voor dit arrangement.

Let op! Onze massagetafels kunnen een maximaal gewicht van 130 KG dragen.

Zwanger & Relax