Ontspanningsmassage premium

Ontspan in een warm bad en geniet van een ontspanningsmassage!

Niet zwanger en toch ultiem willen genieten? Kom dan langs voor een ontspanningsmassage premium! Bij dit arrangement ga je eerst 20 minuten in bad om even helemaal tot rust te komen. Vervolgens geniet je van een 30, 45 of 60 minuten durende ontspanningsmassage. Na de relax massage kan je ook nog even onder de warme douche stappen, voordat je weer helemaal zen de deur uitstapt! Naast dat het heerlijk ontspannen is, brengt het ook nog eens veel voordelen met zich mee! Zorg ervoor dat je badslippers (verplicht) en eventueel badkleding (vrijwillig) meeneemt voor dit arrangement!

Kom jij genieten van een warm bad en een ontspanningsmassage?
Boek dan de ontspanningsmassage premium via de buttons hieronder!

Wat houdt een ontspanningsmassage premium in?

1. Verwarmd bad
5 minuten voor aanvang word je verwacht, zodat we het arrangement rustig kunnen starten. Nadat je je rustig hebt omgekleed stap je voor 20 minuten in een heerlijk warm bad! Hierbij mag je zelf kiezen of je badkleding draagt of niet. Let er wel op dat badslippers verplicht zijn vanwege de hygiëne!

2. Ontspanningsmassage
Na het warme bad is het tijd voor de ontspanningsmassage! Je kan kiezen uit een 30, 45 of 60 minuten lange ontspannings massage. Kom heerlijk tot rust en ervaar de voordelen van deze relax massage! De ontspanningsmassages worden uitgevoerd door vrouwelijke masseuses!

3. Douchen
Als laatst kan je na de massage nog even lekker douchen. Spoel de massageolie van je af en kleed je vervolgens rustig weer aan. Je mag er ook voor kiezen om het douchen over te slaan, zodat de massageolie in de huid kan trekken. Dit is namelijk goed voor je huid!

4. Duo ontspanningsmassage premium!
Wil je samen met een vriendin of andere vrouw genieten van dit arrangement? Dat kan met een duo ontspanningsmassage premium! Of kies voor een losse ontspanningsmassage als je thuis een bad hebt!

Voordelen premium relax massage

Een warm bad en een ontspanningsmassage brengen diverse voordelen met zich mee!

Zo zorgt een warm bad voor verlichting van spieren. De warmte stimuleert de bloedsomloop en hierdoor worden afvalsstoffen afgevoerd. Dit zorgt voor verlichting van de spieren. Daarnaast verbeterd het ook nog je slaap en je verbrand calorieën in bad!

Ook de ontspanningsmassage brengt diverse voordelen met zich mee! Bij het masseren worden de knuffelhormonen en gelukshormonen ocytocine en serotoninen aangemaakt. Dit zorgt voor een ontspannen en tevreden gevoel. Daarnaast zorgt een ontspanningsmassage voor een versterkt immuunsysteem. De relax massage zorgt namelijk voor een stijging van lymfocyten en dit versterkt je immuunsysteem.  

Naast dat het dus heerlijk ontspannen is brengt het ook diverse voordelen met zich mee! Boek een ontspanningsmassage premium en ervaar zelf de voordelen van een warm bad en de ontspanning massage!

Praktische informatie

Belangrijke informatie voor een ontspanningsmassage premium:

Dit arrangement is er voor vrouwen die niet zwanger zijn en ouder zijn dan 16 jaar! Ben je net bevallen of nog zwanger? Ga dan voor een zwangerschapsmassagge premium of postpartum massage premium!

Voor het bad en het douchen heb je zelf de keuze om badkleding te dragen of niet. Mocht je dit fijn vinden, vergeet dit dan niet mee te nemen. Verder zijn badslippers verplicht om te dragen vanwege de hygiëne! Overige benodigdheden, zoals handdoeken en massageolie zijn bij het arrangement inbegrepen!

Bij de ontspanningsmassage heb je de keuze uit een 30, 45 of 60 minuten lange ontspannings massage! Bij de 30 minuten relax massage worden de rug, buik, armen en handen gemasseerd. Bij de 45 minuten massage komen naast deze ledematen ook nog de benen er bij en bij een 60 minuten ontspanningsmassage geniet je van een full body massage! Al onze massages worden gegeven door vrouwelijke masseuses die beschikken over de juiste diploma’s!

Let op! Onze massagetafels kunnen een maximaal gewicht van 130 KG dragen

Losse ontspanningsmassage

Heb je zelf thuis een bad?

Dan kan je er ook voor kiezen om voor een losse ontspanningsmassage te kiezen! Kies uit een 30 minuten, 45 minuten of 60 minuten lange relax massage en kom heerlijk ontspannen! Je boekt al een ontspanningsmassage vanaf €45,-!

Wil je met twee vrouwen komen genieten van een premium ontspanningsmassge? Ook dan kan je bij Zwanger en Relax terecht! Ga dan voor een duo ontspanningsmassage premium en kom samen met je vriendin, moeder, dochter, tante of een andere vrouw ontspannen!

Veelgestelde vragen

Bij elk premium massage arrangement is het verplicht om badslippers te dragen in verband met de hygiëne in onze massagesalon. Verder kan je indien gewenst badkleding meenemen voor het bad en het douchen. Dit is niet verplicht, dus je mag hierin zelf de keuze maken. Overige benodigdheden, zoals handdoeken, massageolie en een drankje zijn bij je bezoek inbegrepen!

De tarieven zijn afhankelijk van de duur van de massage ontspanning! Kies je voor een 30 minuten massage dan zijn de kosten €70,-. Bij een 45 minuten ontspanning massage zijn de kosten €85,- en bij een 60 minuten ontspannende massage €100,-! Bij elk arrangement ga je 20 minuten in een warm bad en kan je na de massage douchen!

Onze premium ontspanningsmassages zijn er voor vrouwen die ouder zijn dan 16 jaar. Verder zit er geen maximale leeftijd aan verbonden. Let er wel op dat dit relax massage arrangement bedoeld is voor vrouwen die niet zwanger zijn of net zijn bevallen. Ben jij net bevallen of ga je binnenkort bevallen? Kies dan voor een zwangerschapsmassage premium of een postpartum massage premium!

Bij een 30 minuten massage relax worden de rug, buik, armen en handen gemasseerd! Kies je voor een 45 minuten ontspannende massage dan komen hier ook nog de benen bij. Ultiem genieten? Ga dan voor de ontspanningsmassage van 60 minuten. Hierbij krijg je een full body massage!

Bij elk premium massage arrangement is het verplicht om badslippers te dragen in verbande met de hygiëne in onze massagesalon. Verder kan je indien gewenst badkleding meenemen voor het bad en het douchen. Dit is niet verplicht, dus je mag hierin zelf de keuze maken. Overige benodigdheden, zoals handdoeken, massageolie en een drankje zijn bij je bezoek inbegrepen!

De tarieven zijn afhankelijk van de duur van de massage ontspanning! Kies je voor een 30 minuten massage dan zijn de kosten €70,-. Bij een 45 minuten ontspanning massage zijn de kosten €85,- en bij een 60 minuten ontspannende massage €100,-! Bij elk arrangement ga je 20 minuten in een warm bad en kan je na de massage douchen!

Onze premium ontspanningsmassage zijn er voor vrouwen die ouder zijn dan 16 jaar. Verder zit er geen maximale leeftijd aan verbonden. Let er wel op dat dit relax massage arrangement bedoeld is voor vrouwen die niet zwanger zijn of net zijn bevallen. Ben jij net bevallen of ga je binnenkort bevallen? Kies dan voor een zwangerschapsmassage premium of een postpartum massage premium!

Bij een 30 minuten massage relax worden de rug, buik, armen en handen gemasseerd! Kies je voor een 45 minuten ontspannende massage dan komen hier ook nog de benen bij. Ultiem genieten? Ga dan voor de ontspanningsmassage van 60 minuten. Hierbij krijg je een full body massage!