Duo Postpartum massage

Wil jij ultiem genieten na de bevalling samen met een vriendin? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Deze duo massage kan je boeken samen met een andere vrouw. Zij hoeft niet net bevallen te zijn! Dit arrangement kan je boeken vanaf 2 weken na de bevalling tot 6 maanden na de bevalling. Het is wel van belang dat je niet meer vloeit op het moment van je afspraak. Jullie kunnen kiezen tussen een massage van 30 minuten, 45 minuten of 60 minuten

De massages worden altijd uitgevoerd door vrouwelijke, gediplomeerde masseuses. Jullie hoeven niets mee te nemen voor dit arrangement.

Willen jullie komen genieten?
Maak dan je afspraak via de onderstaande buttons!

Wat houdt het in?

1. Aanvang
5 minuutjes van te voren worden jullie verwacht bij De Spa. Zo kunnen we rustig beginnen met het arrangement. Jullie worden naar de kamer begeleid en mocht het nodig zijn kunnen wij jullie helpen met het omkleden. 

2. De Duo Post partum massage
Nu gaan jullie genieten van een heerlijke Postpartum massage. Als er één van de twee niet net bevallen is, zal zij een fijne Ontspannignsmassage krijgen in plaats van de Postpartum massage. Bij de Post partum massage richten we ons voornamelijk op de schouders, de nek, de bekken en andere plekken die het zwaar hebben gehad tijdens de bevalling en de periode daarna. Jullie komen even helemaal tot rust tijdens dit moment, zodat jullie er daarna weer even tegenaan kunnen!

3. Het einde
Na de massage kunnen jullie rustig overeind komen en kunnen jullie je op je gemak weer aankleden. Het is belangrijk om genoeg water te drinken gedurende de dag zodat alle afvalstoffen die vrij zijn gekomen tijdens het masseren goed af te kunnen voeren. Mochten jullie alvast een drankje willen en nog even willen nagenieten, kan dit in onze fijne wachtruimte onder het genot van een heerlijk drankje of een gezonde smoothie. 

Willen jullie nét nog een extra beetje luxe tijdens dit arrangement? Boek dan een duo postpartum massage premium, waarbij jullie naast de massage ook nog genieten van een heerlijk verwarmd bad!

Duo postpartummassage

Voordelen Duo Postpartum massage

De afgelopen maanden heeft je lichaam behoorlijk wat te verduren gehad. De zwangerschap 9 maanden lang, de bevalling, vervolgens het zorgen voor de kleine met misschien alle stress die daar ook nog wel bij kan komen kijken. Daarom is het idee van een postpartum massage helemaal niet zo’n gek idee.

Tijdens deze massage wordt er extra aandacht besteed aan de delen waar je lichaam het meeste van heeft gevraagd de laatste periode. De massage bied verlichting voor deze zwaarbelaste spieren, want dat is wat ze goed kunnen gebruiken momenteel!

Naast verlichting van zwaarbelaste spieren is het ook goed voor je hormoonregulatie die uiteindelijk weer effect heeft op je melkproductie na de bevalling.

En nu kan je natuurlijk ook ene losse postpartum massage boeken, maar met z’n tweeën is het nog velen malen gezelliger natuurlijk! Daarvoor hebben wij speciaal dit duo arrangement bedacht. Want samen is alles leuker dan alleen!

Dus met wie kom jij genieten binnenkort?

Praktische informatie

Belangrijke informatie over het duo postpartum massage arrangement:

Dit arrangement is voor twee vrouwen. Hiervan moet er minstens één vrouw net zijn bevallen. Dus ook samen met je vriendin, zus of moeder kan je komen genieten. Je kan van het duo massage arrangement genieten vanaf 2 weken na de bevalling, mits je niet meer vloeit. Je kan dit arrangement boeken tot 6 maanden na de bevalling.

Jullie zullen naast elkaar gemasseerd worden door een vrouwelijke masseuse. Al onze masseuse beschikken over de juiste diploma’s. Tijdens de postpartum massage of ontspanningsmassage vragen wij je om enkel ondergoed te dragen. 

Bij de massage van 30 minuten worden de rug, de buik, de armen en de handen gemasseerd. Bij 45 minuten komen hier de benen ook bij en bij 60 minuten zal ook het hoofd en de voeten nog gemasseerd worden.

Bij dit arrangement kan je na afloop niet douchen. Uiteraard is het wel mogelijk om met een handdoek de massageolie van je lichaam af te halen.  

Je hoeft verder niets mee te nemen voor dit arrangement.

Let op! Onze massagetafels kunnen een maximaal gewicht van 130 KG dragen.

Zwanger & Relax massageroom