Duo zwangerschapsmassage premium

Let op: Vanwege een lekkage in de ruimte van de premium DUO arrangementen is het helaas niet mogelijk om dit arrangement te boeken. Excuses voor het ongemak! We doen er alles aan om het zo snel mogelijk om te lossen en jullie weer te verwelkomen. Het is nog wel mogelijk om van een DUO zwangerschapsmassage arrangement te komen genieten!

Geniet samen van een verwarmd bad en een zwangerschapsmassage.
Het duo arrangement kan je boeken samen met een andere vrouw, zij hoeft niet zwanger te zijn.

Wil jij met een vriendin, moeder of familielid komen ontspannen? Ga dan voor een duo zwangerschapsmassage premium. Je kan het arrangement boeken vanaf 14 tot 37 weken van de zwangerschap. Als eerst stappen jullie in een heerlijk warm bad om de spieren te laten rusten. Na het warme bad genieten jullie van een (zwangerschaps)massage van 30, 45 of 60 minuten. Ervaar de voordelen en kom heerlijk tot rust. Na de duo massage is er nog de mogelijkheid om te douchen! De zwangerschapsmassage zal plaatsvinden op een speciale massagetafel, waardoor je ook op je buik kan liggen. Alle duo massages worden uitgevoerd door gediplomeerde masseuses!

Willen jullie direct dit arrangement boeken? Gebruik hier dan onderstaande buttons voor!

Wat houdt het in?

1. Verwarmd bad
Jullie worden samen 5 minuten voor aanvang verwacht. Zo kunnen jullie even rustig omkleden. Vervolgens gaan jullie beide in een apart bad om 20 minuten lekker te ontspannen. Je mag zelf kiezen of je naakt of met badkleding in het bad gaat.

2. Massage voor twee
Na het verwarmde bad is het tijd om te genieten van een heerlijke massage. Wanneer je zwanger bent zal je genieten van een heerlijke zwangerschapmassage. Is je vriendin niet zwanger? Dan kan zij genieten van een ontspanningsmassage. Jullie zullen naast elkaar worden gemasseerd door een gediplomeerde masseuse. Jullie kunnen kiezen voor en 30, 45 of 60 minuten lange massage. 

3. Douchen
Bij het een duo zwangerschapsmassage met bad kunnen jullie na de (zwangerschaps)massage nog even lekker douchen. Zo kan je nog even de massageolie eraf spoelen, zodat je weer fris de deur uit stapt. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om de massage olie lekker in te laten trekken, dit is namelijk erg goed voor de huid!

Wil je dit arrangement liever alleen afnemen? Ook dat is mogelijk met een losse premium zwangerschapsmassage. Geef jezelf een rust moment in de hectische periode van je zwangerschap en kom ontspannen! 

Duo in bad bij Zwanger & Relax

Voordelen duo zwangerschapsmassage premium

Een duo zwangerschapmassage met bad brengt veel voordelen met zich mee!

Ten eerste kan je heerlijk met je vriendin, collega, schoonzus of andere vrouw even heerlijk bijkletsen. In de drukke periode van je zwangerschap ben je veel bezig met de kleine, de kinderkamer en andere zaken. Dit is het uitgelezen moment om samen even lekker bij te kletsen in een rustige omgeving!

Een verwarmd bad zorgt ook nog eens voor een goede bloedsomloop. Dit zorgt ervoor dat zwaar belaste spieren worden verlicht. Ook de zwangerschapsmassage zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie en zo voor verlichting van de spieren. Tijdens de zwangerschap worden spieren in onder andere de rug, bekken en benen zwaarder belast. Met het mom to be duo arrangement geef je aandacht aan je lichaam en worden spieren verlicht. 

Ontspanning mag ook zeker niet ontbreken bij de zwangerschapsmassage. Door de aanrakingen wordt er oxytocine aangemaakt. Dit is een hormoon dat een fijn en tevreden gevoel geeft en ervoor zorgt dat je lichaam herstelt.

Kom langs en ervaar samen de voordelen van dit heerlijke arrangement!

Praktische informatie

Praktische informatie over de duo zwangerschapsmassage premium:

Dit arrangement is voor twee vrouwen. Minstens één vrouw moet zwanger zijn. De ander geniet i.p.v. een zwangerschapsmassage van een heerlijke ontspanningsmassage. Uiteraard is het arrangement ook mogelijk met twee zwangere vrouwen. Jullie kunnen van dit arrangement genieten vanaf het tweede trimester (14 weken) tot week 37 van de zwangerschap.

Jullie zullen beide apart in bad gaan. Vanwege de veiligheid is het van belang dat je lichaamstemperatuur niet boven de 39 graden komt. Wij helpen jullie bij het regelen van de juiste temperatuur, zodat jullie lekker kunnen genieten. 

Beide zullen jullie gemasseerd worden door een vrouwelijke masseuse. Bij de massage liggen jullie op een aparte massagetafel en worden jullie gemasseerd met massageolie. Tijdens de massage van 30 minuten worden de rug, buik, armben en handen gemasseerd. Bij 45 minuten komen hier de benen ook bij en bij de 60 minuten zal ook het hoofd en de voeten gemasseerd worden. 

Voor het douchen en het in bad mogen jullie zelf kiezen of jullie badkleding dragen of naakt gaan. Deze keuze is helemaal aan jezelf. Bij de zwangerschapsmassage en ontspanningsmassage vragen wij je om enkel ondergoed te dragen. 

In verband met de hygiëne is het verplicht om badslippers aan te doen. Alle overige benodigdheden, zoals handdoeken, douchegel en massageolie zijn inbegrepen.

Let op! Onze massagetafels kunnen een maximaal gewicht van 130 KG dragen.

Sfeerimpressie Duo ruimte Zwanger & Relax