Meer informatie

Op zoek naar meer informatie?

Lees meer over het onderwerp waar jij meer informatie over wilt. Neem contact met ons op, bekijk de veelgestelde vragen of lees onze blogs. Hier vind je meer informatie over allerlei onderwerpen. Mocht je naar iets op zoek naar wat er niet tussen staat, neem dan contact met ons op en wij helpen je met je vraag!

Contact

Heb je een vraag of heb je hulp nodig? Wij helpen je graag!

Op onze contact pagina kan je terecht om met ons in contact te komen. Wij zijn te bereiken via de mail, telefonisch en via whatsapp. Daarnaast vind je op deze pagina onze social media kanalen, openingstijden en uiteraard de locatie van Zwanger & Relax.

Blog

Lees elke maandag onze nieuwe blog!

In de blogs kom je meer te weten over de zwangerschapsmassage en andere arrangementen. Naast onze arrangementen komen ook alledaagse tips & tricks aan bod voor zwangere vrouwen of vrouwen die net zijn bevallen. 

Heel veel plezier met lezen!


Veelgestelde vragen

Wil jij iets weten over je bezoek of heb je een vraag?
Bekijk dan onze veelgestelde vragen!

Hier vind je antwoord op de veelgestelde vragen van onze bezoekers. Moet je wat meenemen? Kan ik gratis parkeren? Door wie wordt ik gemasseerd? Op deze pagina krijg je antwoord op zulke vragen.

Als je vraag er niet tussen staat kan je ook je vraag stellen via het contactformulier. Uiteraard kan je ons ook bellen of mailen.

Personeel Zwanger & Relax

Over ons

Wat houdt Zwanger & Relax in en welke arrangementen kan je er boeken?

Op deze pagina vertellen we jou meer over het ontstaan van Zwanger & Relax, onze arrangementen en zie je welke meiden ons team vormen! Ook lees je een stukje over De Baby Spa. Wat is de link tussen Zwanger & Relax en De Baby Spa?

Lees het nu op de Over ons pagina.