Zwangerschapsmassage premium

Geniet van een verwarmd bad en een zwangerschapsmassage.

Ben jij zwanger en wil jij ultiem Relaxen in een premium ruimte? Ga dan voor een zwangerschapsmassage premium! Je kan dit arrangement boeken vanaf week 14 van je zwangerschap tot aan week 37. Geniet eerst 20 minuten van een verwarmd bad en vervolgens een heerlijke Zwangerschapsmassage van 30, 45 of 60 minuten. Hierna krijg je nog de gelegenheid om het arrangement ontspannen af te sluiten onder een warme douche. Wij hebben speciale massage tafels waarbij er een uitsparing is voor de buik, dit zodat je ook op je buik comfortabel kunt liggen! De buik wordt uiteraard wel ondersteund door een band. Zorg dat je je badslippers (verplicht) en badkleding (vrijwillig) meeneemt. Onze massages worden altijd gegeven door vrouwelijke, gediplomeerde masseuses.

Wil jij direct dit arrangement boeken? Gebruik hier dan onderstaande buttons voor!

Wat houdt het in?

1. Verwarmd bad
Je wordt 5 minuten voor aanvang verwacht, zodat je je rustig kan omkleden voordat je in bad gaat. Je mag zelf kiezen of je naakt gaat of dat je badkleding aan doet. Deze keuze is aan jou. Vervolgens kan je 20 minuten genieten van een heerlijk verwarmd bad. Even lekker ontspannen en rustig liggen!

2. Zwangerschapsmassage
Daarna is het tijd voor de zwangerschapsmassage. Je kan kiezen voor een 30, 45 of 60 minuten lange massage. Geniet voor je bevalling van deze heerlijke zwangerschapsmassage en ervaar de velen voordelen die deze massage met zich mee brengt. Zo worden onder andere zwaar belaste spieren verlicht door het masseren. De zwangerschapsmassage wordt uitgevoerd door een vrouwelijke masseuse!

3. Douchen
Als laatst kan je nog lekker douchen. Spoel de massageolie van je af en kleed je rustig weer aan. Zo stap je weer fris en ontspannen de deur uit na een heerlijk arrangement. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om de massage olie lekker in te laten trekken, dit is namelijk erg goed voor de huid! 

Wist je dat je ook enkel een zwangerschap massage kan boeken? Ideaal als je thuis al een bad hebt en je ook niet perse hoeft te douchen!

DSC00777
Zwangerschapsmassage

Voordelen premium zwangerschapsmassage

Zowel het verwarmde bad als de zwangerschapsmassage brengen voordelen met zich mee!

Een warm bad verlicht je spieren. Warmte zorgt voor een goede bloedsomloop en dat is goed voor de bloedcirculatie. Hierdoor worden spieren verlicht en dat komt tijdens de zwangerschap goed uit. Let wel op de temperatuur van het bad, zodat je lichaamstemperatuur niet boven de 39 graden komt.

Naast het bad brengt de zwangerschapsmassage ook voordelen met zich mee. Zo wordt je hartslag rustig, je bloedsomloop verbeterd en je ademhaling verdiept. Dit zorgt ervoor dat er meer zuurstofrijk bloed naar je organen gaan. Hierdoor wordt het herstel en het gezond functioneren van je lichaam ondersteunt. 

Je lichaam heeft het zwaar te voorduren tijdens de zwangerschap en dit kan leiden tot rugklachten, bekkenpijn en beenkrampen. Door zwaarbelaste spieren te masseren worden ze verlicht en zullen de klachten afnemen. 

Als laatst zorgt een zwangerschapsmassage voor ontspanning. In deze stressvolle periode is het heerlijk om even tot rust te komen. Bij een premium zwangerschapsmassage kom je even heerlijk tot rust en heb je een zen moment voor jezelf! Kom langs en ervaar zelf de voordelen!

Praktische informatie

Belangrijke punten van een premium zwangerschapsmassage:

Een premium zwangerschapsmassage is er voor zwangere vrouwen. Vanaf het tweede trimester (week 14) tot week 37 van je zwangerschap kan je bij ons terecht om te genieten van dit arrangement.

Het is veilig om als zwangere vrouw in bad te gaan. Echter is het wel van belang dat het water niet te warm is. Je lichaamstemperatuur mag namelijk niet boven de 39 graden worden. Wij helpen je bij het regelen van de temperatuur, zodat je veilig en ontspannen in bad kan.

Je mag zelf kiezen of je naakt gaat of badkleding draagt in het bad en tijdens het douchen. Deze keuze is aan jou. Bij de zwangerschapsmassage vragen we je om enkel een onderbroek te dragen. Je krijgt ruim de tijd om je rustig om te kleden. 

Tijdens de massage van 30 minuten worden de rug, de buik, de armen en de handen gemasseerd. Bij 45 minuten komen hier de benen ook bij en bij 60 minuten zal ook het hoofd en de voeten nog gemasseerd worden.

Vanwege de hygiëne is het wel verplicht om badslippers mee te nemen. Andere benodigdheden verzorgen wij. Denk hierbij aan een handdoek, douchegel en massageolie.

De zwangerschapsmassage wordt uitgevoerd door een vrouwelijke masseuse die beschikt over de juiste diploma’s.

Let op! Onze massagetafels kunnen een maximaal gewicht van 130 KG dragen.

Douchen bij Zwanger & Relax