Postpartum massage

Laat je lichaam ontspannen tijdens een post partum massage!

Een bevalling en het verzorgen van een kleine heeft een grote impact op je lichaam. Daarom verdien jij in deze periode een momentje voor jezelf! Deze postpartum massage kan je boeken vanaf 2 weken na je bevalling, tenzij je nog vloeit. Je kan deze massage boeken voor 30 minuten45 minuten of 60 minuten. Verder hoef je voor deze massage niets mee te nemen. Wij hebben alle benodigdheden om jou een heerlijk moment van rust te geven. Onze massages worden altijd gegeven door vrouwelijke, gediplomeerde masseuses.

Wil jij een heerlijke Postpartum massage boeken?
Kies dan hieronder jouw gewenste tijd!

Wat houdt het in?

1. Aanvang
5 minuten voor aanvang van een post partum massage word je verwacht. Zo kan je even rustig omkleden en jezelf klaar maken voor een ontspannende massage. Heb je op bepaalde plekken last na de bevalling? Geef dit aan en we zullen hier extra aandacht op leggen

2. Postpartum massage
Het is nu tijd om te genieten van een postpartum massage van 30,45 of 60 minuten. We richten ons op de nek, schouders, bekken en andere plekken die zwaar belast zijn door de bevalling en het verzorgen van je baby. Tijdens de postpartum massage maken wij gebruik van een heerlijke massageolie. Kom even helemaal tot rust en ervaar de voordelen van deze massage!

3. Het einde van het arrangement

Zodra de massage afgelopen is en je je weer aangekleed hebt, kan je nog even rustig nagenieten van de massage in onze wachtruimte. Uiteraard onder het genot van een heerlijke smoothie of een ander drankje.

4. Postpartum massage premium
Wil jij meer dan alleen een postpartum massage? Ga dan voor een premium postpartum massage. Bij dit arrangement ga je voor de massage in een heerlijk verwarmd bad en kan je na de massage nog even douchen. Verwen jezelf in deze drukke periode met een ultiem rust moment!

Postpartum massage Zwanger & Relax

Voordelen postpartum massage

Een zwangerschap, de bevalling en het verzorgen van de baby. Het komt allemaal samen in een hectische periode. Na je bevalling is het van belang om jezelf ook rust te geven en je lichaam te laten herstellen. Een postpartum massage doet dit!

Je lichaam krijgt veel te voorduren in de periode voor en na je bevalling. Spieren door je hele lichaam krijgen het zwaar te voorduren en zijn toe aan verlichting. Bij de postpartum massage verlichten wij de zwaarbelaste spieren. Dit verbetert de bloedsomloop en dat zorgt er vervolgens voor dat afvalstoffen en overtollig vocht afgevoerd wordt. 

Daarnaast heeft het ook een positief effect op je hormoonregulatie. Dit zorgt voor verbetering van de melkproductie na de bevalling.

Als laatst is het natuurlijk ook een heerlijk ontspannen moment. In de drukke periode na de bevalling staat alles in het teken van de baby. Maar een rust moment voor jezelf is ook van groot belang! Laat je lichaam herstellen en kom zelf ook even helemaal tor rust bij de postpartum massage!

Praktische informatie

Belangrijke informatie punten over de post partum massage:

Een postpartum massage is altijd na je bevalling. Vanaf 2 weken na je bevalling, tenzij je nog vloeit, kan je bij ons terecht voor een postpartum massage. Boek dit arrangement tot 6 maanden na je je bevalling! 

Zelf hoef je niks mee te nemen bij de postpartum massage. Wij verzorgen een handdoek, massageolie en andere benodigdheden. 

De post partum massage wordt altijd uitgevoerd door vrouwelijke masseuses. Bij de masseuses kan je ook altijd terecht voor vragen of aandachtspunten voor de massage.

Tijdens de massage van 30 minuten worden de rug, de buik, de armen en de handen gemasseerd. Bij 45 minuten komen hier de benen ook bij en bij 60 minuten zal ook het hoofd en de voeten nog gemasseerd worden.

Bij dit arrangement kan je na afloop niet douchen. Uiteraard is het wel mogelijk om met een handdoek de massageolie van je lichaam af te halen. 

Tijdens de massage vragen wij je om enkel een onderbroek te dragen. Je krijgt ruim de tijd om je voor en na de massage rustig om te kleden. Als je hier hulp bij nodig hebt kan dat uiteraard ook. 

Let op! Onze massagetafels kunnen een maximaal gewicht van 130 KG dragen.

Sfeerimpressie Zwanger & Relax