Zwangerschapsmassage nu al vanaf €30,-

Zwangerschapsmassage nu al vanaf €30,-

Als je zwanger bent is het soms moeilijk om te kunnen ontspannen en te genieten van je zwangerschap. Je lichaam veranderd veel en er komt veel op je af in deze tijd. Een zwangerschapsmassage is dan de perfecte manier om even helemaal tot rust te komen en te genieten van deze bijzondere tijd. Bij zwanger & relax boek jij jouw zwangerschapsmassage nu al vanaf €30,-.

Waarom een zwangerschapsmassage?

Een zwangerschap kan veel klachten in je lichaam veroorzaken zoals rugpijn, vermoeidheid en misselijkheid. Het krijgen van een zwangerschapsmassage kan je helpen om deze klachten te verminderen en je te laten ontspannen. De massage kan ook helpen met het verbeteren van je bloedcirculatie en het kan de afvoer van vocht stimuleren. Door de juiste ademhaling tijdens een massage zorgt er ook voor dat je meer bewust bent van je baby en de verbinding meer voelt.

30 minuten zwangerschapsmassage

Als je niet veel tijd hebt maar toch even wilt ontspannen is een massage van 30 minuten de perfecte optie! Tijdens deze massage worden je rug, buik, schouders, armen en handen gemasseerd. Dit kan helpen om de spanning in deze gebieden te verminderen en je even heerlijke te laten ontspannen.

45 minuten zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage van 45 minuten is iets uitgebreider dan de massage van 30 minuten. Naast je rug, buik, schouders, armen en handen worden dan ook de benen erbij gemasseerd. De massage kan je helpen heerlijk te ontspannen en helemaal zen te worden.

60 minuten zwangerschapsmassage

Als je echt helemaal wilt ontspannen en genieten van een uitgebreide zwangerschapsmassage, dan is de massage van 60 minuten de goede keuze. Tijdens deze massage word je hele lichaam mee genomen, ook je hoofd en je voeten. Deze massage kan ervoor zorgen dat je stress en spanningen helemaal loskomen en je volledig ontspant.

Als je zwanger bent en je bent opzoek naar ontspanning, neem dan een heerlijke zwangerschapsmassage en kom langs bij zwanger & relax. Met de massages van 30, 45 en 60 minuten is er dus voor iedereen wat.