Littekenmassage

Een littekenmassage. Wanneer boek je een litteken massage? Vanaf wanneer kan ik dit arrangement boeken en tot wanneer? Wat zijn de voordelen van deze massage? Lees het allemaal in deze blog!

Vanaf wanneer kan je een Littekenmassage boeken?

Een keizersnede is best een grote operatie. Daarom hebben wij een speciaal arrangement om je litteken te laten masseren.

De littekenmassage is een arrangement voor vrouwen die zijn bevallen met een keizersnede en het herstel van hun litteken voorspoedig willen laten verlopen. Je kan dit arrangement boeken vanaf 16 weken na de bevalling, mits de wond goed genezen is. Tot wanneer je de litteken massage mag boeken is eigenlijk geen antwoord op te geven. Het verschilt heel erg per persoon en per litteken hoe het zich herstelt en of er nog behoefte is aan een massage. Zolang jij denkt dat je een littekenmassage nodig hebt, ben je van harte welkom om deze te boeken! Ook al ben je jaren geleden bevallen, dan heeft een litteken massage nog steeds zin.

Voordelen van een litteken massage

Hieronder staan wat voordelen van de littekenmassage:

  • Je litteken zal mooier herstellen
  • Het is ook goed voor je striae
  • Het voorkomt het bekneld raken van de bekken, waardoor je minder kans hebt op lichamelijke klachten, zoals urineverlies bij inspanning , lage rugpijn of bekkenpijn.
  • Je litteken kan makkelijker bewegen, zo voorkom je dat het litteken scheurt of ontsteekt.
  • Het verminderd de kans op het hard worden van het litteken en de pijn die daarbij komt kijken

Littekenmassage bij Zwanger & Relax

Bij ons kan je een littekenmassage boeken voor maar €40,-! Hierbij wordt het litteken 30 minuten gemasseerd. De littekenmassage wordt door een vrouwelijke masseuses gemasseerd. Dit kan wat gevoelig zijn, maar uiteraard zal de masseuse vragen of er meer of minder druk uitgevoerd mag worden. Dit is namelijk per persoon en per litteken verschillend. Het kan ook zijn dat er wat emotie vrijkomt tijdens deze massage, omdat het litteken een plek is van een grote verandering in jouw leven en er soms meer emotie achter schuilgaat dan je in eerste instantie denkt. Schaam je hier zeker niet voor! Uiteraard zullen wij hier respectvol mee omgaan.

Ook is het mogelijk om dit arrangement in combinatie met een verwarmd bad te boeken, het litteken massage premium arrangement. Hierbij ontspan je eerst in een warm bad ongeveer 20 minuten, waardoor het litteken al wat soepeler en weker wordt, zodat de littekenmassage ook beter uitgevoerd kan worden. Voor €60,- kan je al dit heerlijke arrangement boeken!