Zwanger en Relax Cadeaubon

Heb jij binnenkort een babyshower? Dan hoort daar natuurlijk een leuk cadeau bij.  Bij een babyshower staat alles in het teken van de aanstaande moeder. Een cadeaubon van Zwanger & Relax is dan ook een ideaal cadeau om te geven voor een babyshower. In deze blog lees je meer over waarom het een leuk cadeau is en welke cadeaubonnen er zijn!

Waarom een cadeaubon van Zwanger & Relax?

De periode rondom de zwangerschap is vaak een hectische periode voor de aanstaande moeder. Met een cadeaubon van Zwanger & Relax geef je een heerlijk rustmoment in deze drukke periode. De zwangere vrouw kan voor de bevalling even heerlijk ontspannen en genieten van een zwangerschapsmassage of Zwangerschapsmassage premium arrangement. Wanneer ze te druk is om te komen genieten voor de bevalling is dat geen enkel probleem. Na de bevalling kan je namelijk ook bij ons terecht voor een postpartum massage of Postpartummassage Premium. Naast dat het ontspannen is, heeft het ook andere voordelen. Zoals het verlichten van zwaar belaste spieren, de kans op een vroeggeboorte en de verbetering van de melkproductie na de bevalling! Met een cadeaubon van Zwanger & Relax geef je dus een heerlijk rustmoment voor of na de bevalling dat ook nog eens diverse voordelen met zich mee brengt. Ideaal als babyshower cadeau!

Onze cadeaubonnen

Wij hebben negen verschillende cadeaubonnen voor verschillende bedragen.

 Alle cadeaubonnen kan je bestellen per mail of per post. Via de mail krijg je een mooi template dat je zelf kan uitprinten en geven als cadeau. Wanneer je kiest voor een cadeaubon per post versturen wij een cadeaukaart in een mooi mapje. De goedkoopste zwangerschapmassage of postpartum massage is €40,-. Met een cadeaubon vanaf €40,- geef je dus al een geheel arrangement cadeau!

Naast een cadeaubon van Zwanger en Relax kan je ook kiezen voor een cadeaubon van De Baby Spa! De Baby Spa is naast ons gevestigd in Rotterdam. Hier kunnen baby’s genieten van een floatsessie en/of de shantala babymassage! Met het geven van een cadeaubon van De Baby Spa in Rotterdam geef je een leuk uitje voor de aanstaande moeder met haar baby!