Zorgen voor jezelf is zorgen voor de baby

Het is zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en zeker als je zwanger bent. Hoe doe je dat? Heel cliché, luister naar je lichaam en gevoel. Als jij rust nodig hebt, pak je tijd hiervoor, ga even liggen. Haal je zorgen uit je hoofd, bereid jezelf voor op wat komen gaat. Misschien is het leuk om een dagboek bij te houden, want als je zwanger bent kunnen je emoties en gedachten je hoofd over nemen. Daarnaast; leg de lat niet te hoog, doe waar jij je goed bij voelt.

Vraag om hulp

Als je je fysiek iets minder gaat voelen, geef het werk dan uit handen. Zeker met huishouden kan het lichamelijk zwaar worden. Maak een lijstje voor jezelf en verdeel de taken onder de mensen die jou kunnen helpen. Als het mentaal minder gaat mag je ook om hulp vragen, doe het dan ook. Ga er even op uit met een vriendin of even een theetje drinken bij je moeder, want geloof mij, je moeder zal jou oprecht begrijpen. Spreek de dingen uit dan hoef je het niet alleen te dragen en misschien kan iemand anders het wel ontkrachten.

Maak tijd voor je zwangerschap

Geniet van je zwangerschap! Koop het eerste setje kleding, een knuffel, laat je buik bellypainten, maak maandelijks een buikfoto of doe een fotoshoot. Verwen die kleine, maar vooral ook jezelf. Daar kunnen we jou bij helpen! Onze meiden laten de dag om jou draaien en die prachtige buik van je. Let op wij weten ook dat die prachtige buik soms in de weg zit, daarom gaan wij jou ontzettend blij maken met onze speciale massage tafel. Namelijk een tafel waarbij een er een gat voor je buik zit, zodat je ook op je buik comfortabel kunt liggen. Uiteraard zit er een elastische band om je buik, die de juiste ondersteuning bied.

Zwangerschapsmassage premium arangement?

Nadat je warm ontvangen wordt door onze toppers gaan we met de behandeling beginnen.

1. Verwarmd bad. Je wordt 5 minuten voor aanvang verwacht, zodat je even een momentje hebt om jezelf voor te bereiden om in bad te gaan. Je mag zelf bepalen of je met of zonder badkleding het bad in gaat. Deze keuze is aan jou en doe vooral waar jij je fijn bij voelt. Daarna kan je 20 min heerlijk genieten van een warm bad. Ontspan, geniet en laat los.

2. Zwangerschapsmassage
Vervolgens gaan we door naar de zwangerschapsmassage. Er is keuze uit 30, 45 of 60 minuten lange massage. Aan deze massage zitten velen voordelen, probeer je te ontspannen. Zo worden belaste spieren verlicht door het masseren. Onze dames staan klaar voor jou en daarom mag je zeker aangeven wat jij nodig hebt.

3. Douchen
Als laatst kan je, indien gewenst, nog lekker douchen. Spoel de massageolie van je af en kleed je rustig weer aan. Zo stap je weer fris en ontspannen de deur uit na een heerlijk arrangement.

Zorgen voor jezelf na de bevalling

Nadat je zo ontzettend heb genoten van het zwangerschapsmassage Premium arrangement, hebben we nog een arrangement voor na de bevalling. Het is ook belangrijk om na de bevalling goed voor jezelf te zorgen. Vaak heeft het een grote impact op je lichaam gegeven, daarom hebben wij het postpartum arrangement. Deze kan je boeken vanaf twee weken na je bevalling, tenzij je nog vloeit, tot 6 maanden na je bevalling. Je kan een massage boeken voor 30, 45 of 60 minuten.

Er wordt gebruik gemaakt van een heerlijke massage olie, kom tot rust en ervaar de voordelen van deze massage.

Kan jij niet wachten om heerlijk in de watten gelegd te worden bij Zwanger & Relax? Boek dan gauw een afspraak en wie weet zien we jou in onze prachtige vestiging ter Rotterdam.