Wat neem ik mee naar mijn afspraak?

Heb jij binnenkort een afspraak bij Zwanger & Relax? Of ben je van plan om een afspraak te maken? Dan is het handig om te weten of je nog wat mee moet nemen naar je afspraak. In deze blog lees je wat je zelf moet meenemen naar de massages en premium massages. Zo ga je voorbereid op pad!

Massages

Onder de massage arrangementen vallen de zwangerschapsmassage, postpartum massage en littekenmassage! Heb jij een van deze heerlijke massages geboekt? Dan hoef je zelf niks mee te nemen. Wij zorgen voor de massageolie en handdoeken om het lichaam te bedekken. Super makkelijk, want zo hoef je nergens aan te denken voor je weggaat en kan je ultiem genieten van een zwangerschaps massage of andere massage!

Premium massages

Bij de premium arrangementen zal je voor de zwangerschapsmassage of postpartum massage eerst in een heerlijk verwarmd bad stappen en kan je na de massage nog even douchen! Onder de premium massages vallen de littekenmassage premium, Zwangerschapsmassage premium, Zwangerschap massage DUO premium, mom-time premium en mom-time DUO premium. Bij al deze arrangementen is het belangrijk om badslippers mee te nemen. Vanwege de hygiëne is het namelijk verplicht om badslippers te dragen. Daarnaast kan je er zelf voor kiezen om badkleding mee te nemen. Als je in bad gaat mag je namelijk zelf kiezen of je dit naakt doet of met badkleding aan. Ook tijdens het douchen mag je uiteraard zelf bepalen of je dit naakt of met badkleding aan doet.

Naast badslippers en eventueel badkleding hoef je zelf niks mee te nemen. Tijdens de premium arrangementen zorgen wij voor een handdoek om je af te drogen en massageolie voor het masseren.

Na het lezen van deze blog weet je of je wat mee moet nemen als je heerlijk komt genieten van een van onze arrangementen. Mocht je nog andere vragen hebben, lees eens onze veel gestelde vragen. Wie weet staat daar jouw antwoord wel tussen! Mocht je vraag er niet tussen staan kan je ons altijd bereiken via 010-2540529 of info@zwangerenrelax.nl!