Wat neem ik mee in mijn vluchtkoffer

Het is bijna zover, je bevalling! Een heel spannend moment voor jullie. Maar.. voordat je gaat bevallen heb je natuurlijk wel een vluchttas nodig. Maar wat moet er nou allemaal in? Lees dat in deze blog.

Wanneer moet je vluchtkoffer klaar staan

Vanaf je 34e week is het verstandig om je vluchttas klaar te hebben staan. Hierin zitten alle belangrijke spullen die je nodig hebt voor je bevalling. Het is fijn als je alle spullen namelijk al bij elkaar hebt, mocht je baby eerder willen komen. Dan heb je geen stress dat je alles nog moet pakken en kan je in alle rust naar het ziekenhuis gaan. Ook als je een thuisbevalling gepland hebt, komt het regelmatig voor dat je dan toch ineens onverwachts naar het ziekenhuis moet.

Wat moet er in mijn vluchtkoffer

Wat heb ik nodig voor mijn bevalling? Zorg ervoor dat je als je een bevallingsplan hebt, dat die al in je vluchtkoffer zit zodat je die zeker niet kan vergeten. Denk aan kleertjes voor je baby, een kleine en een wat grotere maat. Je weet natuurlijk niet hoe groot je baby is. Zo weet je zeker dat je baby iets past. Denk ook aan luiers in maatje 1 en 2, dekentje, speentje en een jasje voor als jullie naar huis mogen. Denk ook aan jezelf! Vergeet geen kleding voor jezelf mee te nemen en verzorgingsproducten. Neem eventueel ook een leuk tijdschrift of leesboek mee, zodat je iets te doen hebt in de tijd dat je baby wat rustiger is.

Nog even heerlijk ontspannen voor je bevalling

Ben jij nog even toe aan echte ontspanning nu je nog zwanger bent en voordat de bevalling gaat beginnen? Tot 37 weken kan je een heerlijke zwangerschapsmassage bij ons boeken. Een fijne zwangerschapsmassage

of een zwangerschap massage in combinatie met een heerlijk warm bad. Boek hier nu je afspraak.https://zwangerenrelax.nl/afspraak-maken/