Wat moet je meenemen naar je afspraak bij Zwanger & Relax?

Kom jij binnenkort naar Zwanger & Relax of wil je een afspraak in plannen? Dan is het altijd handig om te weten wat je zelf mee moet nemen tijdens je bezoek bij Zwanger & Relax! In deze blog lees je wat je zelf moet meenemen naar het door jou gekozen arrangement.

De massage arrangementen

Onder de massage arrangementen vallen de zwangerschapsmassage, post partum massage en de litteken massage. Als jij een van deze heerlijke massages hebt geboekt dan hoef je zelf niks mee te nemen! In deze arrangementen zitten de benodigdheden inbegrepen. Zo zorgen wij voor de handdoeken en de massageolie. Dit is toch super makkelijk? Zo hoef jij zelf nergens aan te denken voor je weggaat en kan je ultiem genieten van je massage bij Zwanger & Relax!

De premium massage arrangementen

De premium arrangementen zijn de Zwangerschapsmassage Premium, de Postpartummassage Premium en de litteken premium arrangementen. Het Zwangerschapsmassage Premium arrangement is met de zwangerschapsmassage, de Postpartummassage Premium is met de post partum massage en het litteken premium is met de litteken massage. Voordat je de massage krijgt mag je eerst nog even lekker 20 minuten in bad gaan ontspannen. Het bad staat al helemaal klaar en op de juiste temperatuur voor jou! Bij al deze arrangementen is het belangrijk om zelf badslippers mee te nemen. Vanwege de hygiëne is het namelijk verplicht om badslippers te dragen. Daarnaast kan je er zelf voor kiezen om badkleding mee te nemen. Als je in bad gaat mag je zelf kiezen of je dit naakt doet of toch liever met badkleding aan. Ook tijdens het douchen mag je zelf bepalen of je dit naakt of met badkleding aan doet.

Naast dat je de badslippers en eventuele badkleding moet meenemen hoef je voor de rest niks meer mee te nemen. Tijdens het premium arrangement zorgen wij voor de handdoeken op de tafel, handdoeken om mee af te drogen en de massageolie om mee te masseren.

De duo massage arrangementen

Naast dat we de zwangerschaps massage en de postpartummassage los hebben, hebben we die ook voor duo’s. het is toch altijd leuk om iets samen te doen dan alleen! Het is bij deze sessies een vereiste dat 1 van de 2 zwanger moet zijn of postpartum is. De duo zwangerschap massage en duo postpartum massage arrangementen zijn alleen voor vrouwen dus helaas is het niet mogelijk om een man mee te nemen naar de duo sessies. Ook is het niet nodig om zelf spullen mee te nemen. Wij hebben namelijk alles wat nodig is voor jouw sessie. Denk hierbij aan handdoeken en massage olie.