Wat moet ik meenemen naar Zwanger & Relax?

Zwanger & Relax blog

Heb jij binnenkort een afspraak staan bij ons of ben je van plan om een afspraak in te plannen? Dan is het handig om te weten of je zelf wat moet meenemen als je op bezoek komt bij Zwanger & Relax! In deze blog lees je wat je zelf moet meenemen naar de massages en premium massages. Zo ga je voorbereid op pad!

Massage arrangementen

Onder de massage arrangementen vallen de zwangerschapsmassage, postpartum massage en littekenmassage! Heb jij één van deze heerlijke massages geboekt? Dan hoef je zelf niks mee te nemen. Bij deze arrangementen zitten de benodigdheden inbegrepen. Zo zorgen wij o.a. voor de massageolie en handdoeken om het lichaam te bedekken. Super makkelijk, want zo hoef je nergens aan te denken voor je weggaat en kan je ultiem genieten van een zwangerschap massage of andere massage!

Premium massage arrangementen

Bij onze premium arrangementen zal je voor de zwangerschapsmassage of postpartum massage eerst in een heerlijk warm bad stappen en kan je na de massage nog even douchen! Onder de premium massages vallen de littekenmassage premium, zwangerschapsmassage premium, zwangerschapsmassage DUO premium, postpartummassage premium en postpartummassage DUO premium. Bij al deze arrangementen is het belangrijk om badslippers mee te nemen. Vanwege de hygiëne is het namelijk verplicht om badslippers te dragen. Daarnaast kan je er zelf voor kiezen om badkleding mee te nemen. Als je in bad gaat mag je namelijk zelf kiezen of je dit naakt doet of met badkleding aan. Ook tijdens het douchen mag je uiteraard zelf bepalen of je dit naakt of met badkleding aan doet.

Naast badslippers en eventueel badkleding hoef je zelf niks mee te nemen. Tijdens de premium arrangementen zorgen wij voor o.a. een handdoek om je af te drogen en massageolie voor het masseren.

Heb je nog andere vragen?

Na het lezen van deze blog weet je of je wat moet meenemen als je binnenkort komt genieten van een heerlijk arrangement rondom je zwangerschap. Nu kan het zijn dat je nog met andere vragen in je hoofd zit. Voor de meeste vragen kan je terecht bij onze veel gestelde vragen. Mocht je vraag hier niet tussen staan dan kan je ons altijd bereiken via 010-2540529 of info@zwangerenrelax.nl!

Tot snel bij Zwanger & Relax!