Tot wanneer kan ik een zwangerschapsmassage  of postpartum massage boeken?

Hoe heerlijk is nou een massage tijdens je zwangerschap, dat wil je toch! Maar tot wanneer kan je een heerlijke zwangerschapsmassage boeken? Hier in deze blog leg ik het je uit en ook welke arrangementen je kan boeken.

Vanaf hoeveel weken mag ik een zwangerschapsmassage boeken?

Je bent welkom bij ons vanaf je 2e trimester (14 weken)! Dit omdat in het begin alles nog pril is. Tijdens een zwangerschapsmassage worden afvalstoffen versneld afgevoerd, dan word je lichaam als het ware ‘schoongemaakt’. Door dat het proces sneller gaat dan normaal kan het dus schadelijk zijn voor je baby in het eerste trimester. Na de 14 weken ben je natuurlijk van harte welkom bij ons.

Tot wanneer mag ik een zwangerschapsmassage boeken?

Je bent tot 37 weken welkom bij ons. Dit omdat je baby al helemaal voldragen is met 37 weken. Door de massage komt het stofje oxytocine vrij, dit stofje wekt je weeën op en die heb je hard nodig voor je bevalling. Het andere stofje dat vrijkomt is endorfine. Dit stofje maakt natuurlijke pijnstilling aan, ook dit heb je hard nodig bij je bevalling. Want we weten allemaal dat een bevalling nou eenmaal pijn gaat doen. Doordat de kans steeds groter word dat je gaat bevallen houden wij die 37 weken aan.

Kan ik ook nog komen na de bevalling?

Ja zeker! Wij bieden de postpartummassage aan en die is te boeken vanaf 2 weken tot en met 6 maanden na de bevalling. Als je wilt komen voor de post partum massage vragen we wel of je dan al bent gestopt met vloeien, dit omdat het fijner voor jezelf is maar ook in verband met de hygiëne. We bieden ook een litteken massage aan voor als je een keizersnede hebt gehad.  Als je de littekenmassage wilt kan dat vanaf 16 weken na de bevalling geboekt worden. Enige waar je wel rekening mee moet houden is dat de wond helemaal genezen is. Dit omdat we echt met het litteken aan de slag gaan.

Zwangerschapsmassages en postpartum massages

Voor beide gevallen hebben we de 30 minuten massage, de 45 minuten massage en de 60 minuten massage. De keuze is geheel aan jou welke massage je zou willen. We hebben ook de optie om van te voren nog even lekker 20 minuten in bad te gaan. Als jij dit wilt moet je het Zwangerschapsmassage Premium arrangement (zwanger) of het Postpartummassage Premium arrangement (postpartum) boeken. Ook bieden wij de massages aan voor duo arrangementen. Dus als je samen met een vriendin, zus, nicht, collega of moeder wilt komen ben je van harte welkom, 1 iemand moet wel zwanger zijn of postpartum anders kunnen wij de afspraak niet door laten gaan.

Let op! Momenteel vanwege een lekkage in de ruimte van de duo premium arrangementen zijn de Zwangerschapsmassage Premium duo en Postpartummassage Premium duo arrangementen niet mogelijk om te boeken. Excuses voor het ongemak!
We hopen dat we je snel zien in de spa en vergeet niet je afspraak via de website te boeken.