Onze duo arrangementen: Dubbel genieten met z’n tweeën!

Zwanger & Relax blog - Duo arrangementen

Bij ons kan je ook genieten van een Duo arrangement. We merken dat we vaak vragen krijgen over met wie je deze duo arrangementen kan boeken, wat het precies inhoud, etc. Dit leggen we allemaal aan jullie uit in deze blog!

Wat houd het duo arrangement in?

We hebben verschillende arrangementen bij Zwanger & Relax. Een duo arrangementen is eigenlijk hetzelfde als een Solo Premium arrangement, maar dan met z’n tweeën. Je hebt het Zwangerschapsmassage Premium Duo arrangement en het Postpartummassage Premium Duo arrangement. Tijdens het zwangerschapsmassage Premium arrangement is het van belang dat er één van de twee vrouwen zwanger is (tussen de 14 en 37 weken). Uiteraard mogen jullie ook allebei zwanger zijn, maar anders is één zwangere persoon ook al voldoende om dit arrangement te kunnen boeken. Tijdens het Postpartummassage Premium arrangement is het eigenlijk precies hetzelfde verhaal, alleen dan is het van belang dat er één van de twee vrouwen net bevallen is (4 weken tot 6 maanden geleden). Bij beide arrangementen geniet je eerst van een heerlijk, verwarmd bad. Dit duurt ongeveer 20 minuutjes. Vervolgens ga je liggen op onze speciale massage tafel voor zwangere vrouwen (deze heeft een gat in de tafel, waar je buik perfect doorheen past) en ontspan je volledig tijdens de door jou gekozen massage. Keuze uit 30 minuten, 45 minuten of 60 minuten massage. Op het eind heb je nog de gelegenheid om je even af te spoelen onder onze fijne regendouche en dan ben je weer helemaal opgeladen en kan je er weer eventjes tegenaan.

Met wie kan ik een duo arrangement boeken?

Onze duo arrangementen kan je niet met iedereen boeken. Zoals jullie inmiddels misschien wel zullen weten, is onze Spa women’s only. Hierom is het dus niet mogelijk om met een man een arrangement te boeken. De duo’s zijn echt bedoeld voor 2 vrouwen. Vriendinnen, zussen, buurvrouwen, moeder en dochter, etc. Hier maken wij ook geen uitzonderingen voor.

Hoe leuk is het om samen ultiem te kunnen genieten en ondertussen gezellig bij te kunnen kletsen? Dat is je tijd nog eens efficiënt indelen. Terwijl je je batterij even aan het opladen bent en aan het ontspannen bent, ook gelijk weer helemaal up to date over het leven van je vriendin.

Nu merken we dat we naast bovenstaande informatie ook nog een paar andere vragen krijgen;

  • Willen jullie alléén de massages boeken, zonder het bad? Dat kan uiteraard ook. Je kan er dan voor kiezen om twee losse massages te boeken en in de notities te vermelden dat jullie met elkaar komen. Of je stuurt even een mailtje naar info@zwangerenrelax.nl en dan kijken wij even met jullie mee.
  • Het kan natuurlijk ook voorkomen dat jij zwanger bent en samen met een vriendin wilt komen die kort geleden bevallen is. Ook hierom, geen stress. Boek gewoon één van de twee duo arrangementen en vermeld in de notities dat één van jullie de zwangerschapsmassage wilt en de ander de Postpartum massage. Verder zijn de arrangementen exact hetzelfde namelijk!

Dus met wie kom jij binnenkort heerlijk genieten van één van onze Duo arrangementen? Boek jullie ontspansessie hier en dan zien we jullie snel!