Onze arrangementen: De Zwangerschapsmassage Premium en de Postpartummassage Premium

bLOG PREMIUM SOLO ARRANGEMENTEN

Zoals jullie in voorgaande blogs hebben gelezen bieden wij verschillende massage arrangementen aan. Voor tijdens de zwangerschap, na de bevalling of een massage voor als je bent bevallen door middel van een keizersnede. Daarnaast hebben wij ook Premium arrangementen. Wat deze arrangementen precies inhouden, lees je in deze blog!

Het Zwangerschapsmassage Premium arrangement

Allereerst het Zwangerschap massage Premium arrangement. Dit arrangement is te vergelijken met de zwangerschapsmassage, maar dan luxer! De Zwangerschapmassage Premium is bedoeld voor vrouwen die tussen de 14 en 37 weken zwanger zijn. Eerst kom je volledig tot rust in een warm bad gedurende (ongeveer) 20 minuten. Daarna zal je ontspannen tijdens de zwangerschapsmassage die altijd gegeven wordt door één van onze vrouwelijke, gediplomeerde masseuses. Tot slot krijg je nog de gelegenheid om jezelf af te spoelen onder onze fijne regendouche. En dit alles in onze mooie, rustgevende Premium ruimte! Daarnaast beschikken wij over een fijne massagetafel, speciaal voor zwangere vrouwen, waarbij er een gat in de tafel zit. Hierdoor kan je ook op je buik comfortabel liggen tijdens de massage. Uiteraard krijgt de buik de juiste ondersteuning door middel van een elastische band.

Het Postpartummassage Premium arrangement

Me Time (Mom Time) is erg belangrijk om aan te blijven denken zodra jouw kleine geboren is. Het kan een hectische periode zijn (geweest), dus een momentje van ontspanning kan dan zeker geen kwaad! Hierom hebben wij ook de Postpartum massage Premium om te kunnen boeken. In principe verloopt het arrangement exact hetzelfde als bij het Zwangerschapsmassage Premium arrangement, alleen dan is het dit keer bedoeld voor vrouwen die 4 weken tot 6 maanden geleden bevallen zijn. In plaats van de zwangerschap massage zal je heerlijk genieten van een Postpartum massage. Maar ook bij dit arrangement ontspan je eerst in een verwarmd bad, dan volgt de post partum massage en op het einde ook weer de mogelijkheid om te douchen onder onze regendouche.

Praktische informatie

Voor deze sessies is het wel verplicht om badslippers mee te nemen, zowel voor jouw eigen hygiëne als voor de hygiëne in onze Spa. Badkleding mag, maar is niet verplicht. Als je liever naakt in bad wilt is dit ook geen probleem! De keus is volledig aan jou.

Het is voor zwangere vrouwen veilig om in bad te gaan, maar het is wel van belang dat het water niet te warm is. Je lichaamstemperatuur mag namelijk niet boven de 39 graden worden. Maar uiteraard zorgen wij ervoor dat het bad voor je klaar staat op de juist temperatuur en mocht je hem gedurende de sessie toch wat kouder willen, zullen wij je hierbij helpen.

De massages kan je boeken voor 3 verschillende tijdsduren:

  • 30 minuten. Hierbij worden de rug, de buik, de armen en de handen gemasseerd
  • 45 minuten. Hierbij worden ook de benen gemasseerd
  • 60 minuten. Hierbij wordt echt het volledige lichaam gemasseerd, dus ook het hoofd en de voeten worden tijdens deze massage mee gemasseerd.

Dit alles is ook te boeken in de Duo variant, dus samen met een andere vrouw. Maar hier vertellen we volgende week meer over!

Deze Solo Premium arrangementen boek je al vanaf €50,-! Dus ben jij zwanger of net bevallen en wil jij ultiem ontspannen? Reserveer dan direct jouw afspraak!