Onze arrangementen: De Postpartum massage

Blog Zwanger & Relax postpartum massage

Bij Zwanger & Relax kan je terecht voor verschillende arrangementen. Deze arrangementen zijn geschikt voor tijdens de zwangerschap, maar ook voor daarna! Iedere week zullen we in deze blog een arrangement toelichten, zodat jullie iets meer weten over wat het inhoud en wat de voordelen ervan zijn. Deze week de post partum massage. Lees je mee?

Vanaf wanneer kan ik een Post partum massage boeken?

De Postpartum massage is een massage die je na de bevalling kan boeken. De kleine is geboren en je leven zal flink veranderd zijn sinds de geboorte van jouw baby. Bij de één zal het misschien wat moeizamer gaan dan bij de ander, maar hoe dan ook is het goed om nog aan jezelf te blijven denken in deze periode dat het best hectisch kan zijn. De post partum massage is een arrangement die je op dit moment goed kunt gebruiken. Je kan deze massage boeken vanaf de 2e week na je bevalling tot aan 6 maanden na de bevalling. Het is wel van belang dat je niet meer vloeit, zodra je deze massage boekt 😊

De voordelen van een Postpartum massage

Uiteraard is het erg fijn om even in alle rust te kunnen genieten van deze massage, maar het heeft nog vele andere voordelen. Zoals;

  • Verlichting van de spieren. Je bent in een hectische periode beland waarin je spieren door je hele lichaam het zwaar te verduren krijgen en toe zijn aan verlichting.
  • Verbetering van de bloedsomloop. Tijdens de massage wordt de bloedsomloop verbeterd, waardoor de afvalstoffen en het overtollig vocht afgevoerd wordt.
  • Positief voor je hormoonregulatie. Doordat de massage een positief effect heeft op je hormoonregulatie, verbeterd ook de melkproductie na de bevalling!
  • Ontspanning. Uiteraard de ontspanning. Niet geheel onbelangrijk! Even weg van alle drukte en chaos. Gewoon even liggen, genieten en ontspannen.

De Post partum massage bij Zwanger & Relax

Bij Zwanger & Relax heb je de mogelijkheid om de Post partum massage te boeken in 3 verschillende tijdsduren. 30 minuten, 45 minuten of 60 minuten. De prijzen variëren tussen de €40,- en de €70,-. Afhankelijk van de tijdsduur uiteraard 😉

5 minuten voordat de afspraak begint wordt je verwacht, zodat we rustig kunnen starten met het arrangement. Vervolgens kan je je rustig uitkleden en daarna begint de massage. De massages worden altijd gegeven door een vrouwelijke, gediplomeerde masseuse. Verder hoef je voor dit arrangement niets mee te nemen. Wij hebben alle benodigdheden om jou een heerlijk moment van rust te geven ,zoals de handdoeken en de massage oliën. Zodra de massage klaar is, kan je rustig overeind komen en je weer aankleden. Mocht je het fijn vinden, mag je altijd nog even ontspannen in onze wachtruimte onder het genot van een lekker drankje.

Dit arrangement is ook in de Premium variant te boeken, het Postpartummassage Premium arrangement. Dit houdt in dat je eerst geniet van een verwarmd bad en vervolgens de Postpartum massage krijgt.

Boek hier direct jouw afspraak en kom heerlijk genieten van jouw rust moment! Tot snel.