Onze arrangementen: De Duo zwangerschapsmassage

Zwanger Relax Blog - Duo zwangerschapsmassage

Wist jij al dat we sinds 2 weken een nieuw arrangement aanbieden? Namelijk de Duo zwangerschapsmassage. De naam spreekt natuurlijk al voor zich, maar in deze blog vertellen we je meer over dit arrangement, hoe zo’n arrangement verloopt en wat de voordelen ervan zijn.

De Duo zwangerschap massage

Zoals ik al zei is dit arrangement een nieuw arrangement. We hebben ervoor gekozen om ook dit arrangement toe te voegen, omdat we merkte dat we vaak de vraag kregen of vrouwen ook alleen de massage konden boeken i.p.v. het Duo arrangement waarbij je óók in bad gaat. Het kan natuurlijk zo zijn dat je een massage heerlijk vindt, maar het verwarmde bad net een stapje te ver vindt gaan. Geen probleem! Daarvoor is er nu dit arrangement ????

De duo arrangementen mét bad vinden altijd plaats in de Duo ruimte beneden bij ons, maar dit arrangement, waarbij het bad achterwege gelaten wordt, vindt altijd plaats in onze massage room boven. Uiteraard ook een hele mooie, rustgevende en sfeervolle kamer ???? Dit arrangement kan je boeken vanaf week 14 van de zwangerschap tot aan week 37. Je kan samen komen met een vriendin die ook zwanger is, maar het mag ook met een vrouw zijn die niet zwanger is. Het is van belang dat er minstens één van de twee zwanger is.

Tijdens deze massage lig je op een fijne massagetafel waarbij er uitsparingen zitten, speciaal voor de buik en borsten. Zodat je als zwangere vrouw ook heerlijk op je buik kunt liggen! Dat klinkt als muziek in de oren toch ????  Onze massages worden altijd gegeven door vrouwelijke, gediplomeerde masseuses.

De voordelen van de Duo zwangerschapsmassage

Nagenoeg iedereen kan beamen dat een massage (en dan helemaal tijdens de zwangerschap) heerlijk is. Echt even tot rust komen, tijd voor jezelf nemen, even ultiem ontspannen. Maar naast dat het gewoon heel lekker is en je samen eventjes heerlijk bij kan kletsen, heeft het nog meer voordelen;

  • Verbetering van de slaap. Hoe verder je in de zwangerschap komt, hoe moeilijker het kan zijn om in slaap te komen. Je ligt niet lekker, bent aan het malen en nadenken, je moet tig keer naar het toilet per uur, etc. Zwangere vrouwen die met enige regelmaat een massage boeken slapen beter. Uiteraard kan je je slaap goed gebruiken in deze periode, dus dit is een groot voordeel!
  • Verbetering van de bloedcirculatie. Dit zorgt weer voor een betere afvoer van alle afvalstoffen uit je lichaam.
  • Ontspanning. Een zwangerschap kan veel spanning en geregel met zich meebrengen. Daarom is het ook juist zo belangrijk dat je in deze periode de rust op zoekt en je zelf deze rust ook even gunt. Een zwangerschap massage is hier de uitgelezen kans voor. Tijdens het masseren komen er namelijk chemische stoffen vrij die zorgen voor ontspanning.

Ben jij al bevallen maar wil je alsnog samen met een vriendin een duo massage boeken? Boek dan het Duo Postpartum massage arrangement. Volgende week zullen we hier meer uitleg over geven in de blog ????