Onze arrangementen: De Duo Postpartum massage

Duo postpartum massage zwanger en relax

Vorige week hadden we het al even over ons nieuwe arrangement, De Duo Zwangerschapsmassage. Zoals toen al aangegeven gaan we het deze week hebben over De Duo Post partum massage. Ook een nieuw arrangement bij Zwanger & Relax, dus eventjes het toelichten waard. De naam van het arrangement zal waarschijnlijk al genoeg voor zich spreken, maar daarnaast is er nog meer om te vertellen over dit arrangement. Vanaf wanneer kan ik het boeken? Met wie kan ik het boeken? Wat zijn de voordelen? Lees het hier!

De Duo Post partum massage

Dit arrangement is bedoeld voor vrouwen die kort geleden bevallen zijn. Niet alleen tijdens de zwangerschap, maar ook zeker daarna is het belangrijk om nog je rust te pakken en aan jezelf te blijven denken. Gun jezelf ook even dat momentje ‘me-time’. Er is vast wel iemand die heel eventjes op de kleine kan passen, zodat jij daarna weer helemaal vrolijk en opgeladen terug kan komen en er voorlopig weer tegenaan kan!

Je kan deze massage boeken samen met een andere vrouw. Hierbij is het van belang dat één van de twee vrouwen net bevallen is. Dus stel jij bent net bevallen, dan mag je samen met je moeder komen, een vriendin, je zus. Super gezellig! Maar wat verstaan we nou onder ‘net bevallen’? Dit kan natuurlijk een nogal breed begrip zijn. Vanaf 2 weken na de bevalling tot 6 maanden na de bevalling kan je deze postpartum massage boeken! Het is wel van belang dat, op het moment dat je komt, je niet meer vloeit.

Tijdens dit arrangement geniet je dus samen van een fijne Post partum massage. Willen jullie liever nog net iets meer ontspanning? Dan zouden jullie kunnen overwegen om het Postpartummassage Premium Duo arrangement te boeken. Hierbij genieten jullie, naast de fijne massages, ook nog van een heerlijk, verwarmd bad.

De voordelen van de Duo Postpartum massage

En dan zijn we nog niet klaar! Want het is niet alleen maar luxe en ontspanning, zo’n massage na je bevalling. Het heeft ook zeker vele voordelen!

  • Even weer heerlijk wat quality time met je vriendin, zus of moeder
  • Verlichting van de zwaar belaste spieren. En geloof me, dat kunnen je spieren goed gebruiken op dit moment.
  • Het heeft een positieve werking op je hormoonregulatie en die heeft uiteindelijk weer effect op je melkproductie na de bevalling.
  • Emotioneel herstel. Het kan zijn dat op het moment dat ze je buik masseren, je wat tranen voelt branden achter je ogen. Dat is helemaal niet raar! Je buik is natuurlijk de plek waar jouw kleine tot voor kort nog veilig en warm ‘verbleef’.

Ben jij op deze blog terecht gekomen, maar ben jij nog niet bevallen? Neem dan eens een kijkje naar één van onze Zwangerschap arrangementen.