Namenstress

Keuze stress voor een naam, dat is geen eitje. Of is er geen keuze? Niks klinkt of voelt goed! Zelfs die ene naam die je al jaren in je hoofd hebt en nu ligt die kleine in je armen en wordt het toch een andere naam. Een belangrijke keuze voor je ongeboren kind, lekker kort, het moet juist apart zijn of de naam moet echt een betekenis hebben. Je hoofd draait over uren!

Niet met elkaar eens

Je voelde weer een schopje, ja dat was echt een “Willem”. Je hoort het jezelf al zeggen en je man kijkt jou aan, jullie schieten in de lach. Gister was het nog “Liam”. Elke naam die je man gister gaf kreeg jij de rillingen over je rug. Weten jullie al welk geslacht het wordt? Of moeten jullie twee namen gaan bedenken? Jij wilt een naam die echt iets betekend of verwijst naar iets, misschien in een andere taal. En je man wilt iets wat “simpel” is, of juist stoer, zoals “Jack”. Hoe kom je hier nou uit? Pak allebei een velletje papier en een pen, schijf jouw favoriete namen op en laat het nog niet aan elkaar zien. De aankomende twee weken schrijf je er iets bij of streep je het weg. Zijn de twee weken voorbij? Ga nu samen zitten en geef de ander jouw lijst, maar let op mondje dicht. Nummer het lijstje naar jouw smaak en maak nu één lijst met jullie favorieten. Jullie komen er wel uit!

Populaire namen

Top 10 meisjesnamen                              Top 10 jongensnamen

Sophie                                                            Noah

Mila                                                               Daan

Julia                                                                Sem

Tess                                                                Luuk

Milou                                                             Milan

Emma                                                            Lucas

Yara                                                               Finn

Evi                                                                  Levi

Nora                                                               Liam

Lotte                                                               Noud

Ontspan

Ga samen van je gevoel uit, uiteindelijk als die kleine in jullie armen ligt weten jullie precies welke naam er bij hoort. Wees er niet heel de tijd mee bezig, probeer ook te ontspannen. Bij het stukje ontspannen kunnen wij jou zeker helpen bij Zwanger & Relax. Wij bieden jou meerdere arrangementen, zodat jij even een momentje voor jezelf hebt en heerlijk kan ontspannen. Wanneer je binnen komt voor een van onze fantastische sessies, staan de meiden voor jou klaar om je warm te ontvangen. Je krijgt een drankje en nu gaat het ontspannen beginnen.

Kom jij heerlijk genieten van een Zwangerschapsmassage of een Postpartum massage? Met bad of zonder bad? Of kom je gezellig samen met een vriendin, je zus of met je moeder om dubbel te genieten van één van onze DUO arrangementen?

Klik hier om het gewenste arrangement te boeken. Vervolgens kan je zelf een datum en tijd kiezen wat voor jou uit komt. Wie weet zien wij jou snel bij Zwanger & Relax.