Leuke dingen die je kunt doen tijdens een zwangerschap

Dingen die je kunt doen tijdens een zwangerschap

Als je Zwanger bent ben je druk met het voorbereiden op de komst van je kleine! Tussendoor is het ook goed om tijd voor jezelf te nemen en het er nog even goed van te nemen en te ontspannen. Aandacht voor jezelf, partner en vrienden is niet alleen fijn maar ook erg belangrijk!

Dit zijn een aantal dingen die je kunt doen tijdens je zwangerschap!

1. Date night

Ga gezellig met je partner of vriendinnen uit eten en daarna ouderwets, maar wel erg gezellig, naar de bioscoop, een stuk lopen op het strand of in het bos! Ook kan het erg ontspannen zijn om samen naar de dierentuin te gaan. Samen dieren kijken, slenteren door het park en rustig de bordjes te lezen.  Als je geen zin hebt om de deur uit te gaan kun je ook thuis een date night houden. Je kunt samen gezellig iets koken of lekker bestellen. Zet daarna een mooie film of serie op om gezellig op de bank te knuffelen en te ontspannen!

2. Weekendje weg

Lekker even samen er tussen uit voordat de kleine komt is altijd goed! Kies een leuke stad waar jullie samen heen willen en ga samen genieten. Bezoek samen een leuk museum of een mooie bezienswaardigheid.

3. Fotoshoot of een buik beeldje laten maken

Doe een leuke zwangerschap fotoshoot! Hoe leuk is het als je later terug kijkt op de foto’s met de kleine nog in je buik. Ook is het fijn om je daarvoor lekker te verwennen. Lekker naar de kapper en de visagist. Daarna sta je lekker in het middelpunt met de fotoshoot. Dit is niet alleen leuk om alleen te doen, maar ook met je partner!

Ook is het erg leuk om een 3D buik beeldje te laten maken van je lichaam terwijl je zwanger bent. Hierbij maken ze een 3D scan van je lichaam in een door jou gekozen pose. Daarna word jouw scan door hun gemaakt. Iets waar je altijd naar kan kijken en een leuke eye catcher is voor in je woonkamer.

Dit zijn beide dingen die je later terug kijkt en dan mee terug genomen wordt naar de tijd dat je kleine nog lekker veilig in je buik zat.  

4. Sporten

Blijven sporten en bewegen als je zwanger bent is belangrijk! Zolang je er prettig bij voelt natuurlijk. Dit is niet alleen goed voor jezelf maar ook voor de kleine. Het helpt je lichaam met goede stoffen aanmaken, maar ook later weeën op te vangen. Zwemmen is één van de fijnste sporten om te doen als je zwanger bent. Meld je aan voor een leuke les zwangerschapszwemmen en zwem gezellig met meerdere aanstaande moeders. Voor alle andere tips en sporten tijdens de zwangerschap kan je deze blog eens lezen!

5. Laat jezelf verwennen

Laat jezelf verwennen! Kom gezellig langs bij ons in de spa en laat je lekker verwennen door onze masseuses! Geniet van een heerlijke zwangerschapsmassage of de zwangerschapsmassage premium waarbij je eerst heerlijk 20 minuten in een verwarmd bad gaat. Wij hebben een speciale tafel met een uitsparing voor je buik zodat je comfortabel op je buik kan liggen. Uiteraard zit er een band om je buik heen zodat hij goed ondersteund word. Je kan dit bij ons doen vanaf dat je 14 weken zwanger bent tot de 37 weken.