Hoe vertel je dat je zwanger bent?

Hoe vertel je dat je zwanger bent?

Als je zwanger bent sta je natuurlijk te trappelen om het aan iedereen te vertellen… Dit is natuurlijk super spannend! In deze blog vertel ik je een aantal ideetjes over hoe je het kan vertellen! Lees je gezellig mee?

Verschillende manieren om jouw zwangerschap bekend te maken op social media!

Ik begrijp dat het erg lastig is om een keus te maken over HOE je het nieuws gaat aankondigen. Er zijn zoveel opties! Je kan bijvoorbeeld een foto posten van de echo of dat je partner je buik vasthoudt. Maar wat zet je dan precies onder die post? Voeg er een leuke tekst aan toe zoals bijvoorbeeld: ‘First came love, then came you’. Stel je hebt al kindjes dan is het super leuk om hem/haar aan te kleden met een schattig shirtje met een tekst zoals: ‘Brother to be’ of ‘Sister to be’! Het voordeel aan social media is dat je wel echt DE post kan maken die jij wilt.

Pap… Mam…. Ik ben…” Ja hoe vertel je dat nou?

Je word moeder! DE droom van je ouders, maar hoe ga je ze dat nou vertellen? Je kan baby kleertjes inpakken en het hun als cadeautje geven. Je kan een taart meenemen waarop een foto van de echo staat. Maar je kan natuurlijk ook een gepersonaliseerde item maken speciaal voor je ouders, familie en vrienden! Hoe leuk is dat? Een zelf ontworpen rompertje, mok, armband en noem maar op! Allerlei soorten manieren dus.

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het iedereen tegelijk te vertellen. Dit kan je doen door bijvoorbeeld het ‘groots’ te vieren door een feestje te organiseren voor je familie en vrienden.

Even relaxen?

Na alle aankondiging stress is het ook even tijd voor een relax momentje voor jezelf! Gun jezelf een heerlijke zwangerschapsmassage bij Zwanger & Relax. Alle zwangerschapsmassages zijn te boeken vanaf de 14e week van je zwangerschap. We hebben naast de massages ook premium arrangementen waar je vooraf eerst lekker 20 minuutjes in bad gaat. Alle massages zijn te boeken op onze website!