Het Zwangerschapsmassage Premium en het Postpartummassage Premium arrangement

Wij bieden verschillende arrangementen aan. Voor tijdens de zwangerschap, na de bevalling of een massage voor als je bent bevallen door middel van een keizersnede. Lees in deze blog meer over onze premium arrangementen!

Het Zwangerschapsmassage Premium arrangement

Ben je zwanger en wil je nog even heerlijke komen ontspannen? Kom dan langs voor het Zwangerschapsmassage Premium arrangement. Dit arrangement is te vergelijken met de zwangerschapsmassage, maar dan luxer!  Bij dit arrangement ga je eerst heerlijk in een lekker verwarmd bad.  Daarna krijg je nog een ontspannende zwangerschap massage. Na de zwangerschaps massage krijg je nog de gelegenheid om het arrangement ontspannen af te sluiten onder een warme douche. Dit arrangement is voor vrouwen tussen de 14 en 37 weken. Wij hebben een fijne massagetafel, speciaal voor zwangere vrouwen, waarbij er een gat in de tafel zit. Hierdoor kan je ook op je buik comfortabel liggen tijdens de massage. Uiteraard krijgt de buik de juiste ondersteuning door middel van een elastische band.

Het Postpartummassage Premium arrangement

Ben jij net bevallen en even toe aan een heerlijk ontspannen moment? Kom dan langs voor het Postpartum massage Premiumarrangement. Het kan een hectische periode zijn (geweest), dus een momentje van ontspanning kan dan zeker geen kwaad! In principe verloopt het arrangement het zelfde als bij het Zwangerschap massage Premium arrangement, alleen dit arrangement is voor vrouwen die 4 weken tot 6 maanden geleden bevallen zijn. In plaats van de zwangerschap massage zal je heerlijk genieten van een postpartum massage. Maar ook bij dit arrangement ontspan je eerst in een verwarmd bad, dan volgt de post partum massage en op het einde ook weer de mogelijkheid om te douchen onder onze heerlijke regendouche.

Informatie

Voor deze sessies is het wel verplicht om badslippers mee te nemen, zowel voor jouw eigen hygiëne als voor de hygiëne in onze Spa. Badkleding mag, maar is niet verplicht. Als je liever naakt in bad wilt is dit ook geen probleem! De keus is volledig aan jou. Het is voor zwangere vrouwen veilig om in bad te gaan, maar het is wel van belang dat het water niet te warm is. Je lichaamstemperatuur mag namelijk niet boven de 39 graden worden. Maar uiteraard zorgen wij ervoor dat het bad voor je klaar staat op de juist temperatuur en mocht je hem gedurende de sessie toch wat kouder willen, zullen wij je hierbij helpen.

De massages kan je boeken voor 3 verschillende tijdsduren:

30 minuten. Hierbij worden de rug, de buik, de armen en de handen gemasseerd

45 minuten. Hierbij worden ook de benen gemasseerd

60 minuten. Hierbij wordt echt het volledige lichaam gemasseerd, dus ook het hoofd en de voeten worden tijdens deze massage mee gemasseerd.

Deze Solo Premium arrangementen boek je al vanaf €60,-! Dus ben jij zwanger of net bevallen en wil jij ultiem ontspannen? Reserveer dan direct jouw afspraak!