Help ik heb namenstress!

Stress voor de naam van je kleine. Dat is niet makkelijk. Of is er geen keuze? Zelfs als je dacht dat je het al wist klinkt het toch niet helemaal goed voor jou kleine. Maar toch is het een belangrijke keuze voor jou toekomstige kindje. Wil je iets aparts, lekker makkelijk of toch wel een naam met een betekenis. Je blijft maar doormalen in je hoofd over de naam van je kindje.

Niet helemaal op 1 lijn samen

Je zit weer op de bank met je partner en jullie zijn weer een lijstje aan het maken over welke namen jullie nou echt het leukste vinden. Maar jullie komen er maar niet uit. Elke keer zijn het toch weer dezelfde namen die jullie opschrijven, maar geen een naam vinden jullie nou allebei echt passen bij jullie toekomstige kleine. Je partner wilt een “simpele” naam en jij wilt een naam met een betekenis. Neem anders ook eerst een kijkje naar de populairste jongensnamen of meisjesnamen.

Populaire namen

JongensMeisjes
1. Noah1. Julia
2. Luca2. Olivia
3. Lucas3. Mila
4. Liam4. Emma
5. Levi5. Sophie
6. Sem6. Nora
7. Daan7. Yara
8. Mees8. Saar
9. Noud9. Noor
10. James10. Tess

Babynamen app

Na de lijst te hebben gezien met de populairste jongensnamen en meisjesnamen komen jullie er nog steeds niet uit. Probeer dan de Kinder app. Dit is een app waar jullie allebei de namen die jullie leuk vinden in kunnen zetten. Het enige wat jullie daarna nog maar hoeven te doen is namen te swipen. Dit is een “tinder” voor baby namen. Wat ook fijn is aan deze app is dat hij automatisch namen zoekt die matchen met de namen die jullie hebben ingevuld.

Wil je er even tussenuit tijdens het brainstormen voor een naam. Boek dan nog snel een zwangerschapsmassage bij zwanger en relax!