Handige apps voor tijdens de zwangerschap

Zwanger & Relax Blog - Apps tijdens zwangerschap

Vanaf het moment dat je zwanger bent zijn er nog al wat maatregelen die je moet hanteren voor een gezonde zwangerschap ???? Daarnaast vind je het misschien ook wel leuk om een beetje bij te kunnen houden  hoe groot jouw baby is en wat er in jouw zwangerschapsweek allemaal gebeurt en wat je kan verwachten. Zowel met jou als met de baby. In deze blog geef ik je een paar leuke en handige apps die je misschien wel goed kan gebruiken!

ZwangerHap

De ZwangerHap app is een echte must have app als het aan ons ligt! Zoals de naam je misschien al deed vermoeden kan je in deze app alle informatie vinden over eten en drinken die je wel of juist niet mag tijdens de zwangerschap. Typ gemakkelijk het product in waarvan jij wilt weten of je het mag en je ziet óf een vinkje erbij staan, geen zorgen dit product mag je gewoon lekker eten/drinken. Óf je ziet een geel uitroepteken staan, hiermee moet je opletten dat je er niet te veel van nuttigt of dat je het alleen neemt als het op een bepaalde manier bereid is. Óf je ziet een rood kruisje staan, dit product mag je dan niet nemen tijdens de zwangerschap. Per product staat er ook nog een verhaaltje waarom je het juist wel of niet zou mogen nemen. Heel duidelijk en overzichtelijk!

Zwangerschap+

Dit is een app die eigenlijk heel allround is en je van alles en nog wat biedt. Zo kan je per week zien hoe jouw baby er nu uit zou zijn in je buik, je kan zien ter grootte van welk stuk fruit bijvoorbeeld jouw baby op het moment is, je kan lezen over alle veranderingen en ontwikkelingen per week, zowel van jou áls van jouw baby en nog véél meer handige en leuke dingen vind je in deze app!

Kinder

Geen Tinder, maar Kinder ???? Een hele leuke app waarbij je op een leuke manier op je babynaam zou kunnen komen. Je kan allebei namen ‘swipen’. Swipe de ene kant op voor ‘niet leuk’ en de andere kant op voor ‘wel leuk’. Heeft jouw partner dezelfde naam bestempeld als ‘vind ik leuk’? Dan hebben jullie een match! Nogmaals een leuke manier om er samen misschien achter te komen welke naam/namen jullie leuk vinden ????

Slaap Lekker  

Ra ra, waar zal deze app over gaan ???? Precies, over je nachtrust! Waarschijnlijk heb je nu nog geen last van huilende baby’s midden in de nacht, dus een mooi moment om nog het maximale uit je nachtrust te halen! In deze app kan je makkelijk bijhouden hoe je slaapt, hoeveel je slaapt en wat je slaapgedrag is. Ook krijg je handige tips om je slaap te verbeteren, mocht dit nodig zijn.

Wil jij naast de goede nachtrust nóg beter ontspannen en een momentje voor jezelf nemen? Boek dan een heerlijk arrangement bij Zwanger & Relax. Hierna zal je er weer even tegenaan kunnen en je weer lekker opgeladen voelen. Alle redenen om dus te boeken, zodat wij jou binnenkort bij ons in De Spa zien! Je bent van harte welkom ????

We zijn benieuwd of jij één of meerdere van deze apps gedownload hebt of ze misschien al op je telefoon had staan. En natuurlijk of jullie nog andere apps hebben die volgens jullie écht niet mogen ontbreken in dit lijstje!