Genieten van het moederschap

Ben jij nog zwanger of heb je je kleintje al in je armen? Geen probleem, wij zijn er voor jou! In het begin valt het niet altijd mee en zal het veel energie opslurpen. Het voelt soms alsof je 24/7 aan staat, ondanks dat je ’s nachts je ogen dicht hebt, je zintuigen staan aan. Je bent misschien ongerust of de kleine wel goed ligt of dat je het laatste flesje wel gegeven hebt? Daarnaast is je lichaam nog aan het herstellen van de bevalling en je hoofd draait overuren.

De zwangerschap

Je zit heerlijk op de bank en je voelt de schopjes, de kleine laat even weten dat hij er nog zit. Pak die ene prachtige jurk uit de kast, die ene, waar je buik zo mooi in uit komt en loop ff een blokje om. Of als je even geen zin hebt om een half uur bezig te zijn om je schoenen aan te doen, dan ga je even voor de spiegel staan. Kijk eens, je ziet er prachtig uit! Weet je dat ene outfitje die in de baby kamer ligt, pak het er even bij. Zie jij het al voor je? Die kleine koter in je buik die moet daar in passen? Hij zal verzuipen! Hou het nog maar goed vast, want voor dat je het weet zijn ze er zo uit gegroeid en ben je toe aan de volgende fase.

Na de bevalling

Jouw kleine ligt nu echt in jouw armen. Tien vingertjes en tien teentjes, jeetje wat schattig, het is bijna onwerkelijk. Dat warme gevoel dat je krijgt wanneer die kleine frummel ligt te slapen en zijn/haar gezichtje even vertrekt. Je voelt je pas echt mama als hij/zij jouw vinger vast houdt en die slaperige oogjes even open doet en recht in je hart kijkt. Geniet van elk klein moment, want juist die kleine momentjes verlichten de soms wat moeilijkere tijden.

Een momentje voor jezelf

Het is soms ook goed om even een momentje voor jezelf te nemen. Hier, bij Zwanger en Relax, kunnen wij jou hierbij helpen. Wij zijn er voor jou vóór en na de bevalling, dus lekker genieten dan maar. Je boekt één van onze geweldige arrangementen en geef je over aan onze toppers. Moeder zijn kan spanning met zich mee brengen en dat heeft effect op het lichaam. Tijdens een zwangerschapsmassage kom je even helemaal tot rust in deze hectische periode. Er komen chemische stoffen komen vrij tijdens het masseren die zorgen voor ontspanning.

Daarnaast zorgt een massage voor een verbeterde bloedcirculatie, betere slaap en verlichting van pijn. Tijdens een zwangerschap komt het vaak voor dat je last krijgt van je bekken of rug. Een massage zorgt voor verlichting van de spieren.

Als laatst vermindert een zwangerschap massage de kans op een vroeggeboorte en complicaties tijdens een bevalling! Kom langs en ervaar zelf de voordelen van een massage!