Een postpartum massage bij Zwanger & Relax

Postpartummassage bij Zwanger & Relax

Je kleine is geboren, gefeliciteerd! Je zit op een roze wolk nu en bent alleen maar bezig met je baby maar het is ook heel belangrijk om nog steeds voor jezelf te zorgen. Gelukkig hebben wij bij zwanger & relax de post partum massage. In deze blog vertel ik je hoe de verloop van de post partum massage gaat.

Aankomst bij Zwanger & Relax

Wat leuk dat je een afspraak hebt gemaakt voor een postpartummassage. Nu je bij zwanger & relax binnen komt word je verwelkomd door jouw masseuse. Als je jouw naam hebt doorgegeven en het klopt dat je een afspraak hebt vandaag krijg jij de plastic schoentjes die je om de schoenen mag doen, dit is in verband met de hygiëne. Daarna mag je jouw masseuse volgen naar de kamer. Nadat je in de kamer bent vragen wij altijd of je nog even naar het toilet moet voor we gaan beginnen met de massage. moet je naar het toilet dan laat de masseuse je zien waar het toilet is en wacht op jou in de kamer. Vervolgens mag je je uitkleden en alleen ondergoed aanhouden, alle sierraden mogen af en mag je daarna op je buik gaan liggen op de massage tafel.

De postpartummassage

Nu is de masseuse weer terug bij jou in de kamer en gaat ze uitleggen wat ze gaat doen. Het hangt af van welke postpartum massage je hebt geboekt. Heb je de 30 minuten massage geboekt dan worden je rug, armen, buik en handen gemasseerd, heb jij de 45 minuten massage geboekt dan worden je rug, buik, armen, handen en benen gemasseerd en tot slot hebben we de 60 minuten massage hier worden je rug, buik, handen, armen, hoofd, gezicht en voeten gemasseerd. We beginnen altijd bij de achterkant van het lichaam. Wanneer dat gedaan is gaan we altijd even rechtop zitten en kan je een slokje water nemen. Waarom we dit doen is omdat het goed voor de bloedsomloop is en ook goed voor de afvalstoffen die vrijkomen tijdens een massage. Als jij lekker wat hebt gedronken dan gaan we weer verder met de massage. je mag nu op je rug gaan liggen en dan gaan we de voorkant van het lichaam masseren. nadat alles gemasseerd is zijn we klaar met de postpartum massage en mag je weer rechtop komen zitten. Je krijgt van ons nog een lekker warm doekje die je even over je gezicht en hals kan halen, daarna mag je weer van de tafel afkomen en jezelf aankleden.

Na de post partum massage

Wanneer je weer bent aangekleed mag je naar de voorkant van de spa komen. Als je nog naar het toilet moet mag je daar nog even gebruik van maken. Na het toilet mag je weer terug naar de balie komen en mogen de plastic schoentjes van de schoenen worden gehaald en die mag je op de balie neerleggen. We hopen dat alles naar wens is geweest en als je het leuk vind kan je voor ons een review achterlaten op google en wie weet krijg jij dan wel een gratis arrangement van ons!