Een DUO Zwangerschapsmassage!

Ben je zwanger, maar wil je liever niet alleen komen voor een zwangerschapsmassage? Ga dan voor een DUO zwangerschapsmassage! Kom gezellig samen met je vriendin, moeder, familielid of een andere vrouw en geniet van een zwangerschap massage. Kies uit een 30min, 45min, of 60min lange zwangerschapsmassage en boek al vanaf €80,-. In deze blog lees je alles over een DUO zwangerschapsmassage!

Hoe ziet het bezoek er uit?

Via de website kan je gemakkelijk je afspraak inplannen op een gewenste datum en tijdstip. Op deze dag wordt je 5 minuten voor aanvang verwacht, zodat we rustig kunnen starten. Een DUO zwangerschapmassage wordt in een aparte ruimte gehouden waar twee speciale massagetafels staan. Voor de zwangere vrouw kunnen wij het buik gedeelte uit de massagetafel halen, zodat je comfortabel kan liggen. Vervolgens genieten jullie van een 30, 45 of 60 minuten lange zwangerschapsmassage of ontspanningsmassage. Al onze massages worden uitgevoerd door gediplomeerde en vrouwelijke masseuses. Na de massage zijn jullie als het goed is helemaal zen en kan je ontspannen de deur uitstappen. Je kan er natuurlijk ook nog even voor kiezen om samen een drankje te doen!

De voordelen van een zwangerschapsmassage

Wist jij dat een zwangerschapsmassage ook voordelen met zich mee brengt? Tijdens een zwangerschapsmassage kom je helemaal tot rust. In de drukke periode rondom je zwangerschap wordt er veel gevraagd van je lichaam en het is belangrijk om af en toe je rust te pakken. Met een zwangerschapsmassage is dat zeker het geval. Daarnaast komen er chemische stoffen vrij tijdens het masseren die zorgen voor ontspanning. Ook helpt het bij het verlichten van eventuele pijn, het verbeterd de bloedcirculatie en het kan bijdragen aan een betere slaap. Zo zijn er dus diverse voordelen aan een zwangerschap massage!

Toch liever alleen een zwangerschapsmassage? Ook dat is mogelijk! Kies uit een 30, 45 of 60 minuten lange zwangerschapsmassage voor jou alleen en kom even heerlijk tot rust!