Een cadeaubon als kerstcadeau!

De december maand is begonnen en de kerstdagen komen steeds dichterbij! Zoek jij nog een leuk kerstcadeau voor iemand die zwanger is of die net is bevallen? Dan kan je bij ons terecht voor een origineel kerstcadeau! Met een cadeaubon geef je een heerlijk rust moment cadeau in de hectische periode van een zwangerschap. Lees er meer over in deze blog!

Cadeaubonnen Zwanger en Relax

Zoek je een origineel cadeau? Ga dan voor een cadeaubon van Zwanger en Relax. Wij hebben cadeaubon in allerlei bedragen. Wil je een relatief goedkoop kerstcadeau geven? Ga dan voor een cadeaubon €20,-! Maar je kan ook helemaal uitpakken met een cadeaubon €140,-. Uiteraard zijn er ook nog allerlei andere bedragen te verkrijgen. Zo kan je zelf kiezen hoe duur je kerstcadeau is. Al onze cadeaubonnen kan je per post ontvangen of per mail. Voor de kerstdagen is het natuurlijk leuk om een tastbaar cadeau te geven. Dit kan met de cadeaubon per post. Bij deze optie krijg je een hardcopy cadeaukaart in een mooi mapje. Pak het leuk in leg het onder de kerstboom. Mocht je echt last minute nog een kerstcadeau willen scoren? Dan kan je ook voor de optie per mail gaan. Bij deze optie krijg je binnen een uur de cadeaubon per mail. Deze kan je ook nog uitprinten om het vervolgens de geven. Wil je al een cadeaubon bestellen? Bekijk dan hier alle Zwanger en Relax cadeaubonnen!

Wat geef je cadeau met een cadeaubon?

Met een cadeaubon van Zwanger en Relax geef je een ontspannen uitje cadeau aan iemand die net is bevallen of die nog moet bevallen. Is het cadeau voor iemand die nog zwanger is? Dan kan je bij ons terecht voor een heerlijke zwangerschapsmassage. Dit is al mogelijk vanaf €40,-! Naast dat het ontspannen is brengt een zwangerschap massage ook nog eens heel veel voordelen met zich mee. Om uit te pakken kan je ook het Zwangerschapsmassage Premium arrangement kiezen. Bij dit arrangement ga je voor de zwangerschapsmassage heerlijk in een warm bad. Zo kom je helemaal tot rust!

Ook na de bevalling kan je bij ons terecht voor een massage in Rotterdam. Voor na de bevalling is er de postpartum massage. Kies uit een 30, 45 of 60 minuten lange massage en kom heerlijk tot rust. Ook dit arrangement is nog uit te breiden met een bad in de vorm van een Postpartummassage Premium arrangement. Door het bedrag van de cadeaubon overeen te stemmen met het bedrag van het arrangement kan je precies zien welke massage je cadeau geeft!

Wie ga jij verrassen tijdens de kerstdagen met een cadeaubon van Zwanger en Relax? Bekijk hier al onze cadeaubonnen en bestel snel.