Duo massage arrangementen

Wij bij Zwanger & Relax bieden niet alleen de massages los aan maar ook als duo, je kan bij ons komen met een vriendin, zus of een andere vrouw en kom samen genieten van de duo massage. Lees hier alles over de duo arrangementen die wij hebben.

Zwangerschapsmassage duo

Wij bieden de zwangerschapsmassage ook aan als duo. Hierbij is het wel van belang dat 1 van jullie 2 zwanger is (14 weken tot 37 weken). Je kan kiezen uit 30 minuten, 45 minuten of 60 minuten. Bij de 30 minuten word alleen het bovenlichaam gemasseerd. Bij de 45 minuten word het bovenlichaam en de benen gemasseerd en bij de 60 minuten massage word het hele lichaam gemasseerd inclusief hoofd, gezicht en voeten. Tijdens de massage liggen jullie naast elkaar in dezelfde ruimte. Ook is het erg belangrijk om tijdens je zwangerschap een moment voor jezelf te nemen. De zwangerschap is al zwaar genoeg dus vergeet niet m jezelf of een vriendin te verwennen met een zwangerschaps massage.

Postpartum massage duo

Na je bevalling wil je er even tussenuit om even te relaxen, of ken je iemand die net bevallen is en even een momentje van relaxen verdient boek dan een afspraak voor haar en ik geef je een tip kom dan zelf ook lekker mee dat kan nu met de duo postpartum massage. De postpartummassage is tot 6 maanden na de bevalling dus hierbij is het ook van belang dat 1 van jullie binnen die 6 maanden zit. Voor de postpartum massage hebben we ook de 30 minuten massage, de 45 minuten massage of de 60 minuten massage. Hier is het ook weer bij de 30 minuten alleen het bovenlichaam, de 45 minuten word het bovenlichaam en de benen gemasseerd en dan bij de 60 minuten is het hele lichaam met hoofd, gezicht en voeten erbij. Bij dit arrangement liggen jullie in dezelfde ruimte en naast elkaar.

Wil je toch een zwangerschap massage of postpartummassage alleen? Dat is geen probleem wij bieden ook de 30 minuten, 45 minuten en de 60 minuten massage aan voor solo.