De Premium arrangementen

In onze vorige blogs heb je alles kunnen lezen over de massages zelf. Maar naast dat we de losse massage arrangementen hebben, hebben wij ook premium arrangementen. Dit zijn de massages maar dan met iets extra. In deze blog leg ik je uit wat dat extra is en hoe de sessie verloopt. Lees je mee?

Het zwangerschapsmassage premium arrangement

Ben je zwanger en wil je nog even heerlijk ontspannen? Kom dan langs bij Zwanger & Relax voor het zwangerschapsmassage premium arrangement. Dit arrangement is te vergelijken met de zwangerschapsmassage, maar dan net ietsjes anders! Bij dit arrangement ga je namelijk eerst 20 minuten in een heerlijk warm bad. Na het bad krijg je de door jou gekozen ontspannende zwangerschaps massage. Dit kan de 30 minuten massage zijn, de 45 minuten of toch de 60 minuten. Die keuze is geheel aan jou! Na de zwangerschap massage krijg jij nog de gelegenheid om gebruik te maken van onze regendouche. Zo kan je de sessie helemaal ontspannen afsluiten. Het is niet verplicht om na de massage gebruik te maken van onze douche. Je kan ook de olie lekker laten intrekken in de huid. Het scheelt ook weer dat jij jezelf niet meer hoeft in te smeren! Dit arrangement is geschikt voor vrouwen die tussen de 14 en 37 weken zwanger zijn. Wij hebben een fijne tafel waardoor je weer even op de buik kan liggen. Het is namelijk zo dat we het gedeelte bij de buik eruit kunnen halen en door middel van een band de buik wordt ondersteund tijdens de massage. Zo kan je ultiem genieten van de massage!

Het postpartummassage premium arrangement

Ben jij net bevallen en wil je er even tussenuit? Kom dan ook langs bij Zwanger & Relax voor het postpartummassage premium arrangement! Dit arrangement is te vergelijken met de post partum massage alleen is dit net wat luxer! Het kan een drukke periode zijn zo na de bevalling dus is het erg belangrijk om ook even een momentje voor jezelf te nemen. In principe is dit arrangement te vergelijken met het zwangerschapsmassage premium arrangement, alleen is de postpartum massage premium arrangement voor vrouwen die tussen de 2 weken tot 6 maanden geleden zijn bevallen. Je zal nu niet gaan genieten van de zwangerschaps massage maar van de post partum massage. De buik in de tafel is er nu niet uitgehaald. Niet te vergeten is dat je bij dit arrangement ook eerst in een heerlijk warm bad gaat voor we aan de door jou gekozen massage gaan beginnen. Ook is het mogelijk om na de massage gebruik te maken van onze heerlijke douche.

Het litteken premium arrangement

Je bent bevallen maar dan met een keizersnede? Ook hebben we daar een luxer arrangement voor namelijk het litteken premium arrangement. Dit houd in dat je eerst 20 minuten in bad gaat voor we aan de litteken massage gaan beginnen. Dit arrangement is geschikt voor vrouwen die 16 weken geleden een keizersnede hebben gehad. Wij houden de 16 weken aan zodat het litteken eerst mooi kan genezen. Tijdens de massage masseren wij het litteken. Zo proberen wij het litteken losser te krijgen zodat het ook makkelijker wordt om te bewegen. Na de massage is het mogelijk om gebruik te maken van onze warme douche

Info

Je kan kiezen uit de 30 minuten, 45 minuten of de 60 minuten massage. Bij elke sessie worden de 20 minuten in bad niet meegerekend voor de minuten die je hebt gekozen bij de massage. Deze worden er dus extra bij opgeteld. Vergeet niet om een afspraak te maken om teleurstelling te voorkomen. En dan hopen we jou snel te zien bij ons in de spa!