De meest gestelde vragen over zwanger & relax

De meest gestelde vragen over zwanger & Relax

Wij krijgen veel vragen over de spa zoals ‘’Wie mag ik mee nemen naar een duo arrangement?’’ of ‘’Wat moet ik mee nemen?’’ In deze blog gaan wij jullie meest gestelde vragen over zwanger en relax beantwoorden.

Wat moet ik mee nemen naar mijn zwangerschapsmassage?

Dit is toch wel de vraag die het meest gesteld word. Als je alleen van een zwangerschapsmassage komt genieten dan hoef je zelf niks mee te nemen. Wanneer je komt genieten van een premium (duo) arrangement is het verplicht badslippers mee te nemen en te dragen. Omdat je bij de premium arrangementen van tevoren gaat genieten van een warm bad mag je zelf weten of je naakt gaat of badkleding aan doet. Als je er voor kiest badkleding aan te doen moet je die uiteraard zelf ook even mee nemen. Dingen zoals handdoeken, massageolie en douchegel verzorgen wij ????

Wie mag ik mee nemen naar een duo arrangement?

Bij al onze duo arrangementen mag je een vriendin, familielid of andere vrouw mee nemen. Als een van de 2 vrouwen maar zwanger is of net bevallen is. Als jullie beide zwanger zijn of net bevallen zijn krijgen jullie natuurlijk beide een zwangerschapsmassage of een postpartummassage ???? Maar is één van de twee gewoon gezellig mee met jou zonder dat ze zwanger of net bevallen is? Dan krijgt zij een fijne ontspanningsmassage. Zwanger & Relax is een women’s only spa, het is dan dus ook niet mogelijk om met een man een duo arrangement te boeken.

Door wie word ik gemasseerd?

Je wordt bij ons door professionele vrouwelijke masseuses gemasseerd. Onze masseuses hebben allemaal veel ervaring met het masseren van zwangere vrouwen en vrouwen die net bevallen zijn.

Vanaf wanneer mag ik gemasseerd worden?

Wij masseren zwangere vrouwen vanaf dat ze in de 14e week van de zwangerschap zitten tot en met de 37e week van de zwangerschap. Dit omdat het daarna eventueel de weeën op zou kunnen wekken. De postpartum massages geven wij vanaf 2 weken na de bevalling tenzij je nog vloeit. Dit kan tot 6 maanden na de bevalling. Wij geven ook (keizersnede) littekenmassages deze kan pas na 16 weken na de bevalling. Hiervoor moet de wond wel al volledig genezen zijn.

Welke lichaamsdelen worden er gemasseerd?

Wij hebben verschillende arrangementen die ook bestaan uit 3 verschillende tijden van de massage. Bij de 30 minuten massage worden je rug, buik, de armen en de handen gemasseerd. Dit is de basis dit zit dus ook in de massages van 45 en 60 minuten. Bij de 45 minuten worden de benen ook gemasseerd. De 60 minuten massage is een full body massage, hierbij worden dus ook je hoofd en voeten gemasseerd ????

Verkopen jullie ook cadeaubonnen voor zwanger & relax?

Ja, wij verkopen zeker cadeaubonnen voor zwanger & relax. We hebben cadeaubonnen in verschillende bedragen onder andere €20,-, €50,- en €100,-. Met deze cadeaubonnen kan degene die de cadeaubon ontvangt zelf kijken welk arrangement ze wilt ???? Onze cadeaubonnen zijn 2 jaar geldig vanaf de dag dat hij aangekocht is. Je kunt er zelf voor kiezen of je een bon per mail wilt ontvangen of per post. Als je hem per post ontvangt krijg je een mapje met een pasje erin en per mail een template van de bon!

Staat jou vraag er nou niet tussen? Dan mag je altijd contact met ons opnemen via info@zwangerenrelax.nl of bellen naar 010-2540529