Bekend maken van je zwangerschap

Bekend maken van je zwangerschap

Gefeliciteerd mom to be! Het moment waar je al lang naar uitkeek is eindelijk daar: Je bent Zwanger! Nu begint een spannende tijd die je natuurlijk wilt delen met je dierbaren. Of je de wereld wilt laten weten dat er een kleine op komst is via sociale media of je wilt je zwangerschap aankondiging klein en intiem doen met je familie. We hebben een aantal leuke ideeën voor je verzameld om jou zwangerschap op een onvergetelijke manier bekend te maken.

Aankondiging via sociale media

Er zijn natuurlijk verschillende manieren om je zwangerschap bekend te maken via sociale media. Zo kan je een foto van de toekomstige mama en papa met schattige babykleding of met de echo in jullie handen maken en posten. Voeg daar een leuke tekst aan toe zoals ‘’ons team wordt binnenkort uitgebreid’’. Als je al kinderen hebt betrek ze dan bij de aankondiging. Maak bijvoorbeeld een foto van ze waarbij ze een bedrukt T-shirt aan hebben met een tekst zoals ‘’grote broer’’ of ‘’grote zus’’.

Zwangerschap bekend maken bij familie en vrienden

Er zijn natuurlijk verschillende manieren om je zwangerschap bekend te maken. Het liefst wil je het persoonlijk aan iedereen vertellen. Organiseer bijvoorbeeld een gezellig feestje en vertel het iedereen tegelijk door leuke cupcakes met verassing speentje of roze/blauw in het midden te doen. Ook is het leuk een spelletje te spelen zoals pictionary. Voor de toekomstige oma kan je natuurlijk ook als verrassing een gepersonaliseerde armband met een eigen tekst te maken om zo jouw zwangerschap bekend te maken.

Zwangerschapsmassage na al die aankondigingen

Ben jij helemaal uitgeput na al die aankondigingen? Dat begrijpen we maar al te goed. Zwanger zijn vraagt veel van je lichaam. Trakteer jezelf op een heerlijk relax moment bij Zwanger & Relax. Wij bieden heerlijke zwangerschapsmassages aan die je al kunt boeken vanaf de 14e week van je zwangerschap. Ook kan je ervoor kiezen een mom to be premium arrangement te nemen en dan ga je eerst nog lekker genieten van een heerlijk warm bad van 20 minuten voor je massage.