A boy.. Or.. A girl? Gender reveal tips

Ontspanningsmassage

Spannend! Wat gaat het geslacht van de baby worden? Wordt het een jongen of een meisje, de vraag waar je zo snel mogelijk antwoord op wilt als je zwanger bent! Maar hoe ga je dat bekend maken? In deze blog ga ik je een paar gender reveal ideeën geven!

Gender reveal party

De bekendmaking van het geslacht van je baby, het is en blijft een super spannend moment. Een gender reveal party met super veel snacks, taart, gekleurde cupcakes, leuke slingers, ballonen en noem maar op! Een leuke locatie met mooie versiering waar je altijd van droomde… Maar hoe ga je precies bekend maken wat het geslacht is van jouw baby? Hier heb ik een aantal ideeën op een rijtje gezet hoe jij dit leuk bekend kan maken!

  • De brandblusser: Hoe leuk is het als je de hele omgeving kan inkleuren met blauw of roze? Bij het bekend maken van het geslacht met een brandblusser, schiet je gekleurd poeder de lucht in. Dit creëert een mooi effect en is natuurlijk super gaaf om te doen!
  • Confetti ballon: Een super grote ballon gevuld met confetti! Super simpel maar blijft een leuk idee. Hou de spanning erin en prik de ballon kapot wanneer jij er klaar voor bent!
  • Voetbal: Een voetbal gevuld met kleurpoeder! Dit is ook een super leuk concept. Laat je voetbal skills zien door een harde trap te geven aan de bal. Bij een harde trap komt namelijk het kleurpoeder vrij en zie je dus wat het geslacht van de baby is!
  • Confetti Shooter: Knallend het geslacht van de baby bekend maken doe je natuurlijk met een confetti kanon! Druk op de knop en dan zie je allemaal gekleurd confetti in de kleur van de gender van je baby!
  • Burn out kit: Dit is een stoere! Je kan een burn out kit bestellen, het is een DIY pakket. Je moet zelf (of iemand anders als je het zelf nog als verrassing wilt houden) de poeder in het zakje (laten) doen. Dan plaats je het zakje achter je banden en doe je een burn-out over het zakje heen! Ook kan je het poeder in je uitlaat stoppen en dan gas geven om de gender van je baby te onthullen!
  • Piñata reveal: Vroeger als kind op een kinderfeestje.. Er was altijd een piñata aanwezig. Toen zaten ze gevuld met snoepjes of cadeautjes, maar nu met kleurconfetti! Vul een leuke piñata met confetti in de kleur van het geslacht van je kleine. Hoe leuk is dat!
  • Scratch-off cards: In plaats van de loterij loten krassen, een lot krassen waarin het geslacht van je baby staat. Super schattig en het is ook nog eens een makkelijk idee. Je kan er dan ook nog voor kiezen of jij en je partner alleen gaan krassen of dat je iedereen een kaartje geeft. Ik zou zeggen krassen maar!!

Ontspannen na alle reveal stress….

Pff na alle stress en opwinding kan het zijn dat je echt even moet ontspannen. Bij zwanger en relax kan je kiezen voor verschillende massages. Zo kan je kiezen voor een ontspanningsmassage maar ook voor een zwangerschapsmassage! Je kan er ook voor kiezen om samen met bijvoorbeeld je beste vriendin langs te komen voor een duo zwangerschapsmassage, je vriendin hoeft daarvoor niet zwanger te zijn! Als je extra wilt genieten met je beste vriendin hebben we ook de duo zwangerschaps massage premium, daar geniet je allebei vooraf nog van een heerlijk bad en heb je na afloop de kans om lekker te douchen! Mocht zo een massage je op weg hebben geholpen met alle stress, dan ben je na de bevalling ook zeker welkom om terug te komen voor een postpartum massage, litteken massage of natuurlijk een heerlijke ontspanningsmassage! Zien we je snel?